Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяВедучі каналу «Ісландія» принизили інтерв’юерку Аліну Доротюк за її зовнішність. Що відомо

Доротюк наголосила, що такі коментарі легалізують шеймінг жінок за зовнішність

Ведучих каналу «Ісландія» Сергія Іванова й Володимира Петрова звинуватили в мізогінії, бо вони принизили інтерв’юерку й блогерку Аліну Доротюк за її зовнішність.

На своїй сторінці в Instagram Доротюк опублікувала уривок відео, на якому Сергій Іванов і Володимир Петров коментують інтерв’ю Доротюк із блогеркою «Люда з Голлівуда». Зокрема, чоловіки обговорювали зовнішність інтерв’юерки:

– Я так розумію, що оця ведуча (весь час забуваю, як її звати), вона от тупо спеціалізується по тупих візаві.

– А це ж старий прикол «знайди подружку страшніше, ніж ти». Це ж стара жіноча хитрість.

– Ну, давай відверто, у цьому випадку це важко буде зробити. Але те, що вона старається, треба визнати й заохотити її. Давай, намагайся. Можна спробувати на теплотрасах пошукати. Там хтось гідний може знайтися.

Зараз цього діалогу між чоловіками в оригінальному відео немає.

Аліна Доротюк наголосила, що такі коментарі в публічній сфері «ще більше легалізують шеймінг жінок за зовнішність».

«Коли я побачила, як два здоровенні дядьки сидять у кадрі й обговорюють мою зовнішність, ще й серйозно радять пошукати «страшнішу» за себе серед, як я зрозуміла, повій з теплотрас (хоча я б їхню вроду не знецінювала, як і професію), я раптом задумалася. Ми так кенсилили Володимира Остапчука за його, у порівнянні з цими висловлюваннями, «безневинне» 10 із 10. А якимсь Петрову й Іванову, які мають аудиторію аж у понад 500 тисяч підписників на їхньому YouTube-каналі, готові спустити їхні абсолютно мізогіністські висловлювання з рук?» – обурилась інтерв’юерка.

На інцидент відреагувала українська реп-виконавиця alyona alyona. 

«Замість того, щоб приносити реальну допомогу Україні тут і тепер, обговорювати нагальні питання, спрямовувати людей на єднання, правильні думки, вони просто сидять і перемивають кістки жінкам. Яка страшна, яка ні. Яку би посадив собі на ручки, а яку ні. Включно з викривленням фактів й інформації», – написала вона в Instagram.

Нагадаємо, у серпні 2023 року ведучий Володимир Остапчук потрапив у скандал через обговорення тем, пов’язаних із жінками. Найбільше обурення викликала дискусія про волосся на тілі жінок. Володимир Остапчук сказав, що «дівчина має бути поголеною всюди» і що волосся на тілі жінки «естетично його коробить».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.