Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Ситуація«Чоловіку стало зле». Українську активістку заблокували в чаті ВПО через анонс лекції про місячні

На її повідомлення скаржилися присутні в чаті чоловіки

Українську активістку, очільницю громадської організації «ВІСь» Світлану Дубину заблокували в чаті переселенців у Telegram за її повідомлення про лекцію щодо менструації. Про цей випадок вона розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Ідеться про захід, який влаштовує організація для дівчат і жінок. На ньому планують поговорити про менструацію, міфи навколо неї, а також про гігієну. Як пише Світлана, вона розповіла про цю лекцію в Telegram-чаті для переселенців, і після цього її заблокували. Коли Світлана запитала, чому так сталося, їй відповіли, що на її повідомлення скаржилися чоловіки, які присутні в чаті.

Зокрема, згідно зі скриншотами, які поширила Світлана, один з учасників групи нібито прочитав повідомлення про лекцію щодо менструації, коли їв спагеті з кетчупом. Через це йому буцімто стало зле.

Світлана у відповідь пояснила, що менструація – це нормально, і вона важлива, зокрема, у питанні про народження дитини. Згодом активістка також записала відеореакцію на повідомлення від адміністратора чату. Вона зазначила, що може повернути пачку спагеті чоловікові, який на неї скаржився, а також пояснити, що менструація – природний процес, почувши про який, не варто втрачати свідомість чи відмовлятися від їжі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.