Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяУ Шотландії розкритикували футбольного тренера, бо він назвав журналістку «хорошою дівчинкою»

Чоловік заявив, що журналістка не образилася на його коментар

Тренера шотландського футбольного клубу «Селтік» Брендана Роджерса розкритикували за те, що під час післяматчевого інтерв’ю він назвав журналістку BBC «хорошою дівчинкою». Про це пише BBC.

Інтервʼю BBC Scotland Sportsound відбулося після перемоги «Селтіка» в матчі з «Мотервелом». Наприкінці розмови зі спортивною репортеркою Джейн Льюїс Роджерс відмовився відповідати на уточнювальні запитання, а на завершення назвав журналістку «хорошою дівчинкою».

Цей випадок викликав обурення. Шотландські феміністичні організації The Scottish Feminist Network і For Women Scotland закликали Роджерса вибачитися за свій коментар. 

«Досягнення жінок недооцінюються й відкидаються, а їхній професійний статус підривається. Роджерс повинен вибачитися перед журналісткою», – заявили у For Women Scotland.

Згодом Роджерс відреагував на критику. Він стверджує, що розмовляв із Джейн Льюїс і каже, що вона не образилася на його коментар. За словами Роджерса, вони з журналісткою перебувають у хороших стосунках і «посміялися над ситуацією».

«На жаль, суспільство зараз або намагається образити або знаходить щось образливе, щоб спробувати звинуватити людей. Мене це засмучує найбільше, тому що я не така людина, я ніколи не зможу бути таким. І також мені сумно за суспільство зараз, тому що люди просто намагаються знайти способи якось принизити тебе, якщо вони можуть. Це не приємно», – сказав Роджерс.

Сама Джейн Льюїс сказала, що не вірить, що тренер «Селтіка» мав на увазі щось образливе, коли робив їй такий коментар. Тож вона, за її словами, не образилася.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.