Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяПарамедикиню з Рівного порівняли з героїнею російського серіалу Катею Пушкарьовою

Жінка заявила, що ніхто не має права виставляти її «як розвагу для інших»

Ірину Приходько, бойову медикиню з Рівного, зняли на відео без її згоди. Ролик поширили в одному з Telegram-каналів, порівнявши жінку з героїнею російського серіалу «Не народися вродливою». Про це пише «Суспільне».

Ірину зняли на відео 9 березня, коли вона сідала в автобус у центрі міста, щоб поїхати у Львів. Жінка повідомила, що ролик опублікували без її згоди.

«Я чекала своєї черги, поки водій забере в мене речі в багажник. Минуло більше тижня, і мені написала моя знайома волонтерка: «Я не знаю, чи ви є в тому Telegram-каналі, але, якщо ви хочете його «рознести», я відео зберегла». Дивлюся, а це я: шапочка, моє пальто, окуляри, сонце в очі світить, я ще така примружена, захекана. Згадую, як я доганяла цю маршрутку. Відео супроводжується піснею з відомого серіалу. 20 років тому було таке ж відчуття, коли йшов цей серіал. Мене однокурсники часто підколювали», – розповіла Ірина.

За її словами, після того, як її знайома надіслала адміністратору Telegram-каналу скарги, то відео видалили. А потім Ірина виклала допис із роликом на своїй сторінці у Facebook, де розповіла про цю ситуацію. У коментарях користувачі соцмережі поділилися акаунтом автора відео.

«Я подивилася на сторінку автора відео. Був один ролик із посередньою кількістю переглядів, і він його перезалив за певний час. Відео було підписано: «Виставлено з розважальною метою, не хочу нікого образити». Питання, розважатися над чим, що я в шапочці чи в окулярах? Людина три години їхала зі мною в маршрутці. Людина не спромоглася зі мною порозмовляти, познайомитися, як максимум, запитати дозвіл, чи можна мене виставити на його сторінці. На мені не написано, що я бойовий медик, на мені просто написано, що я жінка. Я собі не ставлю за мету комусь подобатися. Це не дає права нікому з мене знущатися, виставляти мене на розвагу для інших», – наголосила Ірина.

Чоловік, який зафільмував Ірину без дозволу, видалив відео на особистій сторінці й вибачився перед жінкою:

«Я в жодному разі не хотів нікого образити. Коли зрозумів, що люди не так зрозуміли мою думку, відео одразу видалив. Усі ми бачили серіал про Катерину Пушкарьову. Її полюбили за доброту, щирість і її добрі справи. Сам вважаю, що потрібно бути справжнім і не зважати на соціум. Я справді не хотів нікого образити, проте, якщо зачепив чиїсь почуття, щиро прошу вибачення».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.