Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяУльтраправі погрожують військовому ЗСУ через відео поцілунку з хлопцем

Дані опублікували в телеграм-каналі

Військовий Володимир Заішлий опублікував відео поцілунку зі своїм хлопцем в інстаграм. Тоді дані хлопця, який також активно підтримує ЛГБТ-спільноту в соцмережах, розмістили в телеграм-каналі ультраправих. Про це повідомляє Zmina.

На каналі розмістили номер телефону та посилання на акаунти 20-річного військового. Тоді йому почали писати образи, погрожувати побиттям і бажати смерті.

За словами Заішлого, після розголосу ситуації йому зателефонували з військової частини та попросили видалити ролик. На той момент його вже не було у відкритому доступі. Хлопець вважає, що у відео не було нічого, що могло б дискредитувати армію.

Водночас Заішлого підтримала низка військових. Наприклад, командир відділення 21-го окремого мотопіхотного батальйону «Сармат» Сергій Гнезділов звернувся до людей, які погрожували Заішлому.

«Спочатку підіть походіть у цій формі, у цих берцях, а потім поговоримо про сім’ю, церкву та що вас там ще бентежить. Замість того, щоб обговорювати військових, які зразково виконують свої обов’язки, краще йдіть служити, покажіть, як треба. Армію ганьбити може наркоман / алкоголік у формі. Про це чомусь мовчать, уникають, говорять про це десь там, на кухнях», – написав Гнезділов.

Військовий також додав, що поважає Заішлого, який не боїться показувати, хто він є.

«Поважаю хлопця за те, що він не мовчить про те, ким він є. Бо це не проблема, це не те, із чим треба боротися. Най цілуються. І ви цілуйтеся з тими, кого кохаєте. Кохання – це прекрасно», – заявив командир.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.