Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Ситуація8 хороших історій про любов і нове життя під час війни

8 хороших історій про любов і нове життя під час війни — Ситуація на Wonderzine

Життя продовжується, а отже, ми вистоїмо

Серед усіх страшних новин іноді проникають промінчики світла – люди одружуються, народжуються та зізнаються в коханні, хоча раніше цього боялися. Зібрали для вас декілька історій про любов і нове життя, які змушують вірити в майбутнє та триматися в найтемніші часи.

Шлюб у бомбосховищі

Шлюб у бомбосховищі зареєстрували у смт Авангард, що в Одеській області. Церемонія розпочалася у відділенні ЦНАПу, але потім пролунав сигнал тривоги, тому молодята, працівники центру та невеличка група гостей спустилися в бомбосховище. Уже там Владислава та Наталію Клевець оголосили чоловіком і дружиною. Владислав – поліцейський, який нині захищає Україну від агресора.

Поліцейський і журналістка

Поліцейські та журналісти – одні з тих, хто зараз працює в посиленому режимі 24/7, але й вони знайшли п’ять хвилин на невеличке свято кохання. Їхній шлюб засвідчив голова патрульної поліції, ювелірна дизайнерка знайшла в зачиненому місті обручки, а режисерка обрізала свої домашні орхідеї для весільного букета. Після церемонії всі одразу повернулися до роботи.

Одруження у редакції «Бабель»

«Бабель» – це видання, яке оперативно публікує новини про останні події. Їхній редактор Мітя Раєвський за півтора дня до війни подав заяву до РАЦСу, весілля мало відбутися 1 квітня. Проте 1 березня на каналі видання опублікувало повідомлення, де за законами воєнного часу проголосили його та Лєну молодятами. Команда сподівається привітати їх особисто після закінчення війни.

Медсестра й волонтер

Марія, медсестра гастроентерологічного центру Київської обласної клінічної лікарні, і волонтер, IT-шник одружилися на п’ятий день війни. Ще 24 лютого вони трималися за руки під час обстрілів і зрозуміли, що урочистості та наряди їх зараз не цікавлять, головне бути разом. У медичній формі, в оточенні своїх колег вони побралися за законами воєнного часу. «Очі світяться щастям! І ці очі чітко знають, що любов переможе Війну! І по-іншому не може бути, адже вже завтра Весна», – розповідає директорка департаменту охорони здоров’я Київської ОДА Олена Єфименко у Facebook.

Двоє нацгвардійців з Рівного

Забарикадована міськрада, військова форма та зворушливий білий букет – у Рівному одружилися двоє нацгвардійців. «Допоки українці сповнені любові одне до одного та своєї країни, допоки в них жевріє ненависть до війни, доти будемо битися!... Присягнули, обійнялися та пішли далі боронити Україну!» – розповідають у МВС України.

Дві трійні в Чернігові

Трійні для Чернігова – велика рідкість, остання була три роки тому, але під обстрілами за три дні війни дві жінки народили трійню. Троє дівчат з’явилися на світ у мами Анни: Емілія, Олівія та Меланія. Разом вони вже восьмий день перебувають у бомбосховищі. Другу трійню народила дівчина з Ніжина 26 лютого.

У підвалі ВДНГ

У перший день весни в підвалі центрального павільйону ВДНГ народився хлопчик, його назвали Аркадієм. Маму Юлію забезпечили всім необхідним працівники ВДНГ та місцеві. «Життя переможе! Мир переможе! Україна переможе!», – прокоментував допис з оголошенням колишній працівник «Експоцентру».

Хоробрість лікарів пологового будинку в Маріуполі

У Маріуполі зараз дуже важко, але й там життя продовжується. Окупанти обстріляли пологовий будинок, що заборонено гуманітарним міжнародним правом, але лікарі продовжують працювати. На сьогодні в сховищі народилися вже 6 немовлят. «Лівобережний пологовий будинок продовжує свою роботу! Народжуємо, оперуємо, лікуємо! І так буде далі, незважаючи ні нащо! У нас сьогодні народилося вже три немовля! Життя продовжується!», – повідомляє Маріупольська міська рада.

Фото: 1, 2, 3, 4.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.