Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістКолода карт таро SestryFeldman, присвячена Україні

Колода карт таро SestryFeldman, присвячена Україні — Вішліст на Wonderzine

Лімітована серія з яскравими ілюстраціями

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

₴ 450

orner

ORNER випустив ще одну колаборацію з українськими художницями Ніколь і Мішель Фельдмани. Цього разу вони представили лімітовану колоду карт таро з ілюстраціями мисткинь.

«Карти для гадання й для милування! Цікавий дизайн, класичний набір значень Таро й купа неочікуваних розкладів долі, але всі з них обов’язково щасливі», – пишуть в ORNER.

До колоди ввійшли 78 карт із матовою ламінацією та скругленими кутами. Колода має класичний набір зі старшими й молодшими арканами. До неї пропонують інструкцію з описом значень кожної карти. В основі карт не тільки допомогти знайти відповіді на питання, що хвилюють, а й показати Україну і її історичні події.

Колода має яскравий дизайн з ілюстраціями на тему України: тут є Батьківщина-мати, козаки, княгиня Ольга, Тарас Шевченко, соняшники, Георгій Гонгадзе, Володимир Зеленський і ще багато символів нашої країни, які переплітаються зі значенням карт.

У березні сестри Фельдман запустили продаж карт таро на підтримку України в цифровому вигляді. Тоді виручені кошти передавали на гуманітарну допомогу територіальної оборони й жителів Києва.

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.