Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістПерший вакуумний вібратор Womanizer OG для точки G

Перший вакуумний вібратор Womanizer OG для точки G — Вішліст на Wonderzine

З 12 режимами вакуумної стимуляції й новими опціями

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

Текст: Софія Зражаєва

7960 

womanizer

Німецька компанія Womanizer уперше випустила девайс із запатентованою технологією Pleasure Air саме для зони G. Завдяки формі нового вібратора ви зможете використовувати його так, як побажає ваша уява: вагінально, кліторально і для массажування сосків. Особливість іграшки в тому, що з нею ви спробуєте декілька різних способів мастурбації, краще пізнаєте своє тіло й сексуальні вподобання.

У девайса анатомічна форма й гнучка ручка, яка містить усередині вібромоторчик із 3 режимами вібрації. Чергування вакуумних і віброхвиль, зон застосування і 15 режимів урізноманітнять як приватну гру, так і парну. Мультифункціональність іграшки дозволяє задовольняти себе різними способами.

Іграшка містить дві цікаві опції: Smart Silence, яка активує вібратор тільки в разі контакту зі шкірою, й Afterflow для швидкого перемикання вібратора на мінімальний режим за короткого натиску на кнопку керування швидкостями.

Унікальність цього вібратора в тому, що він може замінити декілька іграшок завдяки своєму набору функції. Він дає змогу як новачкам, так і більш досвідченим користувачам секс-девайсів відчути різний спектр насолоди від сексу, мастурбації й експериментів.

Womanizer OG є водовідштовхувальним, що дає можливість задіювати його під час прийняття душу, але без повного занурення у воду. Він виготовлений з body-safe силікону й ABS-пластику.

Для більшого задоволення іграшку необхідно використовувати з лубрикантами на водній основі, а після гри – очищувати спеціальними безспиртовими антисептиками.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.