Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістБлагодійний лавандовий Wonderбунь і «Її коктейль» від Wonderzine Україна x Tisto

Благодійний лавандовий Wonderбунь і «Її коктейль» від Wonderzine Україна x Tisto — Вішліст на Wonderzine

Створені спеціально до річниці «ЇЇ підтримки»

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

Уже в суботу, 27 травня, ми відзначаємо річницю волонтерської психологічної платформи «ЇЇ підтримка». І спеціально разом із бістро Tisto до цієї події створили випічку й коктейль.

Це ніжний лавандовий Wonderбунь із легким жасминовим і трояндовим кремом, а також кисло-солодкий «Її коктейль» на основі ялівцевого свіжого джину, з додаванням гіркої ноти вишні й ванілі, з ароматом фіалки й дикої троянди.

Купуючи Wonderбунь або «Її коктейль», ви долучаєтеся до збору коштів, які ми спрямуємо на розвиток волонтерської платформи «ЇЇ підтримка», що надає безкоштовну психологічну допомогу для жінок та ЛГБТК+ людей.

На заході ми також розіграємо 20 артподарунків від українських брендів одягу, косметики, посуду, свічок і прикрас, а також три місяці безкоштовної психологічної підтримки. Щоб узяти участь у розіграші, необхідно буде зробити донат від 500 гривень.

Команда Wonderzine Україна з нетерпінням чекатиме кожного й кожну на благодійному заході, який відбудеться 27 травня, о 14:00, за адресою вул. Ярославська, 15/23.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.