Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ВішлістКнига Woman Made про видатних жінок в архітектурі та дизайні

Книга Woman Made про видатних жінок в архітектурі та дизайні — Вішліст на Wonderzine

До видання ввійшли роботи більше 200 жінок

РОЗПОВІДАЄМО про цікаві, корисні, красиві, дивні або розумні речі, які хочеться негайно купити.

€ 49.95

phaidon

У видавництва Phaidon вийшла книга Woman Made («Зроблено жінками»), яка присвячена новаторкам у сфері дизайну. До книги ввійшли роботи більше 200 дизайнерок із 50 країн світу. Авторкою видання виступила засновниця архітектурної студії Assemble Джейн Хол.

Книга, яка має на меті відзначинити внесок жінок в архітектуру, містить зображення найпопулярніших робіт, що впорядковані за прізвищами в алфавітному порядку. Знімки робіт дизайнерок доповнені коротким текстом про вироби. Книга розповідає не про життя художниць або фешн-дизайнерок, а зосереджується на їхній об’єктах. Тут є роботи Флоренс Кноль, Фей Тугуд, Рей Імс, та інших дизайнерок, які працювали з початку 20 століття до нашого часу.

«Ця візуальна відзнака найбільш неймовірного та впливового дизайну, створеного дизайнерками, перевертає сценарій того, що історично вважається чоловічим світом. Це підбірка від A до Z висвітлює найважливіші об’єкти, зроблені жінками-дизайнерками, але, що більш важливо, пропонує переконання про найкраще у сфері дизайну, демонструючи, що дизайн не є й ніколи не був чоловічим світом», – ідеться в описі Woman Made.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.