Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Рівність На кого підписатися: 61-річний інженер, який інтегрує підбори та спідниці у свій гардероб

Щасливий батько та дідусь, який не визнає модних меж

Марку Брайану 61 рік. Він має трьох дітей і чотирьох онуків. У 2010 році Брайан переїхав з Техасу в невеличке місто в Німеччині, де зараз працює інженером робототехніки та тренує місцеву футбольну команду. Також Марк любить «Порше, красивих жінок та інтегрувати високі підбори й спідниці у свій щоденний гардероб», як він пише у своєму інстаграмі.

Пости Марка в соцмережі швидко привернули увагу модних видань і нових підписників. Наразі його акаунт налічує 400 тисяч підписників. Про Брайана вже писали Interview і Dazed. Своєю іконою стилю чоловік називає героїню Меган Маркл у серіалі «Форс-мажори»

Марк зацікавився жіночими підборами ще 40 років тому, коли зустрічався з дівчиною, яка була однакового з ним зросту. Щоб не комплексувати, Брайан спробував приміряти взуття на підборах і почав носити його з саме того моменту. А п’ять років тому він почав комбінувати їх зі спідницями різної довжини.

«Я в тому віці, коли мені насправді байдуже, що думають інші. Або я їм подобаюся, або ні [...] Думаю, що мене надихають продовжувати люди, які кажуть, що я допомагаю їм бачити речі такими, якими вони завжди хотіли їх бачити, але боялися», – поділився Брайан.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.