Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильКовбойки, хустка, тренч: 8 образів на осінь від українських брендів

Ковбойки, хустка, тренч: 8 образів на осінь від українських брендів — Стиль на Wonderzine

Практичні поради на міжсезоння

Сьогодні голос українців чутно майже в усіх сферах. Ми розповідаємо правду світу, робимо те, що здавалося нереальним, а ще показуємо, наскільки розвинена Україна. Зокрема, у фешн-індустрії. Українські бренди стають дедалі впізнаваними. Для світових інфлуенсерів наш одяг став способом висловити солідарність і звернути увагу на те, що переживають українці.

Поки світові компанії тільки повертаються, українські бренди не зупиняли свою роботу, водночас передають кошти на благодійність. Тож завдяки їхнім цікавим ініціативам ми маємо змогу не тільки знайти щось нове для гардероба, а й підтримати наших захисників і захисниць.

Ми зібрали кілька практичних образів для натхнення, які показують, як комбінувати речі лише від українських брендів восени й у міжсезоння.

Текст: Анастасія Матрунич

Верстка: Олеся Ковальчук

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

1

Джинсова спідниця

Спідниця довжини міді чи максі стане основою образу для осінньої прогулянки улюбленим містом. Для романтичного образу її можна поєднати із сорочкою й аксесуаром, як-от беретом, або ж завершити його кросівками для зручності. Базову спідницю можна прикрасити фаворитами сезону – аксесуари за технікою кроше або ковбойки.

2

Вишивка

Світові бренди підхопили тенденцію на вишивку, та найбільш автентично її красу передають українські виробники. Хоча можна подумати, що сорочка або сукня з вишивкою підходять тільки для особливої нагоди, такі речі можна інтегрувати й у повсякденний гардероб. Варто лише додати мінімалістичні прикраси або ж, навпаки, підкреслити образ ошатними аксесуарами й контрастним взуттям.

3

Жилет

Жилет перейшов зі списку мінливих трендів і зайняв своє місце серед базових речей. Він також стане чудовим доповненням перехідного гардероба, коли погода у вересні радуватиме теплом. Комбінуйте жилет з лонгслівом або нейтральним гольфом і не бійтеся грати з кольорами та принтами.

4

Комбінезон

Зловити останні теплі дні можна в зручному комбінезоні: він буде стильно виглядати на фото й додасть образу грайливості. Поєднайте комбінезон з одним із найбажаніших аксесуарів сезону – хусткою, щоб зберегти настрій літа.

5

Штани

Якщо вам не подобаються джинси низької посадки або спортивні костюми, спробуйте обіграти повернення трендів нульових, обравши широкі штани. Пропонуємо доповнити цю базову річ осіннього гардероба з мюлями або лоферами для образу в стилі back to school. З аксесуарів можна взяти берет, окуляри або легкий шарф.

6

Тренч

Тренч стане вдалою інвестицією для образів у міжсезоння, коли погода стає непередбачуваною. До нього пасуватимуть пара улюблених джинсів або спортивних штанів, а також пара яскравих кросівок для акценту. Як альтернативу можна обрати стильний шкіряний плащ. Такий образ підійде для зустрічі на каву, пікніку з друзями чи прогулянки з домашнім улюбленцем.

7

Кардиган

Затишний об’ємний кардиган – справжній фаворит для насолоди мінливою осінньою погодою. Обирайте теплий кардиган яскравих кольорів, які переважали на звітах із тижнів моди. Цю річ можна поєднати з приталеною сукнею, довгою спідницею або ж широкими штанами залежно від нагоди.

8

Сукня

Знайти вдалу сукню на холодні сезони не завжди легко. На цей випадок можна взяти літній сарафан, поєднавши його з цупким топом й колготками або ж інвестувати в теплу сукню, яка буде актуальна з року в рік. Залежно від довжини речі її можна обіграти з жакетом чи бомбером, що повертається до списку трендів, або ж узяти улюблене пальто, яке рятує в будь-якій ситуації.

Фото: bby.bruh, etnodim, idressmyselff, fellaby, amybell, MoonGoose, barbarakristoffersen, fellaby

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.