Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильНа кого підписатися: акаунт стиліста з Німеччини, який вигадує образи на підтримку України

Митець публікує фото з новим образом щодня, починаючи з 24 лютого

Німецький стиліст, іміджмейкер і квір-активіст Франк Вільде з початку повномасштабного вторгнення в Україні створює образи на підтримку українців.

Щодня, починаючи з 24 лютого, Вільде публікує світлини з ліфту, демонструючи новий образ. Для створення своїх луків він використовує українську державну символіку, одяг жовто-блакитних кольорів, квіти й стрічки.

За словами митця, він був упевнений в тому, що росія вторгнеться до України. Напередодні вторгнення, 21 лютого, Вільде поширив фото, на якому він стоїть у ліфті в масці з обличчям путіна й ножем у руках. А вже 22 лютого митець вперше виклав фото з образом, у якому використав кольори українського прапора.

«Як відкритий гомосексуальний чоловік, я розумію цінність вільного життя, здатності робити те, що хочеш, щоб бути щасливим. путінська війна повинна бути зупинена. Україна мусить повернути додому українців, зокрема з Донбасу й Криму. путін ненавидить свободу, він прагне стерти вашу ідентичність та гідність. Європа повинна допомогти Україні перемогти», – говорить Франк.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.