Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Стиль10 святкових суконь від українських брендів

10 святкових суконь від українських брендів — Стиль на Wonderzine

The Lace, Bevza та Poustovit

Зимові свята – це завжди приємне та дуже очікуване проведення часу з найближчими друзями, родиною або лише наодинці із собою. Це період затишних вечорів, теплих розмов, різдвяних фільмів та улюблених страв. І навіть у такі важкі для всіх нас часи можна подарувати собі святковий настрій і новорічну атмосферу, створивши яскраві, елегантні або, навпаки, мінімалістичні й універсальні образи.

Ми підготували для вас добірку з 10 суконь від українських брендів, у яких ви зможете зустріти Різдво та Новий 2023 рік.

Текст: Анастасія Поляк

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Cher 17

Рожева сукня з відкритим декольте від Cher 17 входить до новорічної колекції бренда. Її ніжний колір, рукава-буф та імітація корсета додаватимуть романтичності й тендітності святковому образу. Проте в колекції бренда є і більш класичні варіанти чорного та молочного кольорів.

₴2699

Bevza

Сукня Seashell Bra вперше була презентована Світланою Бевзою в колекції весна-літо 2019 на нью-йоркському тижні моди, а тепер ви маєте змогу придбати її на сайті бренда. Вона представлена в довжині максі з рельєфним бра у вигляді мушлі й тонкими бретелями. Доповнити її можна об’ємним кольє у вигляді колосків від Bevza й туфлями на низьких підборах.

€890

Anna October

Український бренд Anna October представляє одяг, який поєднує дух свободи, легкість і витонченість. Сама дизайнерка описує вбрання власного виготовлення як date-ready look, тобто образ для побачень. Однією з речей із нової колекції бренда осінь-зима 22/23 є молочно-чорна сукня Josephine. Вона представлена в довжині максі з тонкими бретелями та відкритою спиною. Для доповнення образу ви можете обрати туфлі на низьких підборах, а також об’ємні сережки.

€452

Marianna Senchina

Сукня-жакет Riviera входить до нової твідової колекції бренда Marianna Senchina. Вбрання вирізняється незвичною формою силуету: приталеним верхом та об’ємною спідницею. Акцентними елементами слугують білий матроський комір із вишитою назвою бренда на ньому та рельєфні золоті ґудзики. Сукня елегантна, витончена, без будь-яких зайвих деталей. Її можна поєднати з твідовим капелюхом із чорною вуаллю від Marianna Senchina та високими чобітками.

€780

Olena Dats’

У сукнях львівської дизайнерки Олени Даць можна побачити Шерон Стоун, Джесіку Кларк та інших світових зірок. Для святкового й більш урочистого вечора чи не найкраще підійде образ з об’ємною сукнею довжини максі та воланами від бренда Olena Dats’. Вбрання виконане в чорному кольорі, має бретельку та шлейф. Радимо доповнити образ босоніжками та довгими сережками.

₴10 900

O.Taje

Класична чорна сукня з новорічної колекції бренда O.Taje зробить ваш святковий образ вишуканим й елегантним. Вона представлена в довжині максі з V-подібним вирізом, а також розрізом до середини стегна та довгими рукавами. Щодо тканини, то вона досить цупка, тому згодом сукня навіть підійде для зимових прогулянок. Її можна стилізувати з різними прикрасами, зокрема підвісками або об’ємними сережками та високими черевиками.

₴2699

Muse Garden

Синя сукня з нової колекції Muse Garden подарує святковому образу легкість і невагомість. Вона виконана з декількох шарів органзи та доповнена тонким поясом, який її регулює. Стилізувати сукню можна з кольє або підвісками, яскравими колготками та невисокими підборами.

₴11 900

The Lace

У новорічній капсулі бренда The Lace представлені вбрання будь-яких фасонів і для будь-якого настрою. Ми обрали сукню довжини міді із зав’язкою навхрест шиї, адже її можна поєднувати з улюбленими аксесуарами й отримувати абсолютно різні образи. Спробуйте цікаво обіграти її за допомогою довгих шкіряних або, як показує бренд, сітчастих рукавичок.

₴2090

Jul

Для створення витонченого образу підійде сукня з нової різдвяної колекції бренда Jul. Виконана вона в молочному кольорі з тонкими бретелями, що регулюються на спині. На сукні також проглядається однотонний принт у вигляді гілок і невеликих квітів, що наче нагадує візерунки паморозі. Довершеності образу можуть додати піджак ніжного або, навпаки, контрастного кольору та босоніжки.

₴3599

Cultnaked

Одяг від українського бренда Cultnaked обирають Кендалл і Кайлі Дженнер, Меган Фокс, Аріана Гранде та багато інших голлівудських знаменитостей. Окрім популярних шкіряних костюмів, засновниця Марія Фуртас пропонує яскраве та святкове вбрання. Відверта блискуча сукня Blue Moon створена для сміливих жінок, які люблять експериментувати з образами. Вона виготовлена з напівпрозорої тканини небесно-блакитного кольору, що наче випромінює легкість. Стилізувати сукню можна з босоніжками на високих підборах і довгими сережками.

$420

Розповісти друзям
3 коментаряпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.