Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильДивіться благодійну лімітовану колекцію светрів, присвячену регіонам України

Випущену до Дня Соборності

Інтернет-журнал Platfor.ma ло Дня Соборності випустив благодійну лімітовану колекцію «Україна». До неї ввійшли светри, шкарпетки й шарфи.

Колекцію присвятили 14 історико-етнографічним регіонам України: Галичина, Буковина, Закарпаття, Волинь, Полісся, Поділля, Донбас, Таврія, Запоріжжя, Бессарабія, Крим, Слобожанщина, Сіверщина й Наддніпрянщина.

З 22 по 29 січня Platfor.ma проведе аукціон в Instagram, на якому можна буде придбати речі. Той, хто станом на 00:00 29 січня запропонує найвищу ставку за лот, переможе в аукціоні.

Переможцю аукціону запропонують переказати кошти на спеціальний благодійний рахунок Української біржі благодійності. Після цього гроші передадуть п’яти соціальним ініціативам: БФ «Серця майбутнього», що допомагає дітям із вадами серця; БФ Let’s help, який надає допомогу літнім людям у геріатричних пансіонатах; БФ «Центр соціальних проєктів майбутнього», який допомагає тваринам у зоопарках Харкова й Миколаєва; БФ «Діти героїв», що допомагає дітям загиблих захисників; і БФ «Солом’янські котики», який надає гуманітарну допомогу в розмінуванні територій.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.