Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильКомфорт на кожному етапі. Бренд жіночої білизни brabrabra запускає «Програму турботи»

Робити покупки комфортно

Комфорт на кожному етапі. Бренд жіночої білизни brabrabra запускає «Програму турботи» — Стиль на Wonderzine

Команда brabrabra прагне забезпечити клієнткам комфорт із першої покупки й тому запускає «Програму турботи». Вона об’єднує сервіси, які допомагають почуватися впевнено під час покупок онлайн й офлайн, заощаджувати та споживати свідомо.

Щоб ви почувалися впевненіше, купуючи білизну онлайн, brabrabra пропонують онлайн-брафітинг, консультації на сайті, Instagram і визначення індексу комфортної посадки за допомогою Telegram-боту або на сайті. Навіть якщо підібрати комфортний бра з першого разу не вдалося, ви можете повернути білизну і її утилізують. Бренд також передає білизну на благодійність, якщо замовлення без ознак носіння відправили назад менш як за дві години після отримання й на ній залишились усі бірки.

«Ми розуміємо, що в умовах війни знайти час на шопінг стає нелегкою задачею, а білизна – це базова річ у гардеробі, оновлення якої не має викликати труднощів. Ми з командою декілька місяців працювали над створенням програми, яка максимально дбає про клієнта, сприяє свідомому споживанню й не ускладнює життя», – розповідають у brabrabra.

Базова турбота програми включає всі основні сервіси бренду: повернення, утилізацію, оплату частинами, а також кешбек. На наступні покупки ви можете отримати інші унікальні послуги: безкоштовна доставка, спеціальні пропозиції й навіть мерч бренда.

Розпочати свою участь легко: потрібно лише зробити першу покупку й залишити своє ім’я, дату народження й номер телефону. Перехід між рівнями здійснюється з кожною новою покупкою за 14 днів після замовлення, а кешбек нараховується протягом 72 годин, може накопичуватися й бути активним 120 днів. Свій рівень, суму й час дії кешбеку можна перевірити в чат-боті.

«Наша ціль – перевершити всі очікування про комфорт клієнток», – зазначає бренд.

Команда також полегшує свідоме споживання. Раніше brabrabra запускав утилізацію білизни будь-якого бренда лише офлайн, з квітня це стане можливим онлайн.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.