Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильБренди brabrabra й «ХУІЗИТ» створили «Колекцію гордості» до місяця прайду

До неї ввійшли шорти в шести кольорах

Українські бренди brabrabra й «ХУІЗИТ» створили спільну лімітовану «Колекцію гордості» на підтримку української ЛГБТК+ спільноти.

До колекції ввійшли шорти, представлені в шести кольорах – червоному, помаранчевому, жовтому, зеленому, синьому й фіолетовому. Шорти можна носити на вулиці або вдома, а також використовувати як елемент білизни. Колекція об’єднана під слоганом: «Усі ми різні, але ми всі варті бути вільними й щасливими».

«Кожна людина унікальна й особлива для нас. Любов – це бути різними й незалежними у виборі. Ми живемо в час, коли підтримка одне одного набула нового значення, а кожна дія має бути підкріплена не лише словами, а й ділом. Колекція гордості – це вияв підтримки до спільноти, нагадування бути собою», – коментують у brabrabra.

У команді «ХУІЗИТ» кажуть, що прайд – це «право бути собою, бути вільним у своєму виборі, відстоювати й захищати те, що ти любиш».

«Ми хочемо бути гордими квір-українцями, які живуть без страху, без насильства у вільній і незалежній Україні», – діляться в «ХУІЗИТ».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.