Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильНа кого підписатися: Instagram модельної агенції, яка проти дискримінації за зовнішністю

Краса не має обмежень чи правил

Zebedee Management − британська агенція, яка представляє різних моделей і бореться з дискримінацією за вагою та зовнішнім виглядом людини.

У 2017 році агенцію заснувала Лора Джонсон разом із Зоєю Проктор для того, щоб давати більше можливостей для людей з інвалідністю. Головне завдання агенції − представляти в медіа, рекламі та моді різних людей, демонструючи різноманіття.

Зараз вона Zebedee представляє 500 моделей у Європі та США різного віку − від дітей до літніх людей. Агенція співпрацює з моделями з інвалідністю, вітиліго, альбінізмом, синдромом Дауна, без кінцівок і з протезами ніг.

Нещодавно Еллі Голдстейн, модель із синдромом Дауна з агенції Zebedee Management, знялася в рекламній кампанії нової туші Gucci L’Obscur. За словами креативного директора Gucci Алессандро Мікеле, він створив туш L’Obscur для особливих людей, які використовують макіяж, щоб розповісти свою історію свободи.

«Ми сподіваємося, що кампанія Gucci стане важливою точкою для революції включення [різних моделей] в моду», − розповідає директорка агенції Лора Джонсон.

Моделі агенції також знімалися в кампаніях H&M і Teatum Jones, а також були на подіумі Лондонського тижня моди.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.