Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильНа кого підписатися: дизайнерка, яка створює речі з кросівок

Сумки, корсети й головні убори

Амін (haramwithsugar) – берлінська дизайнерка з Курдистану, яка перетворює кросівки на одяг й аксесуари.

Амін народилася в курдському автономному регіоні на півночі Іраку, а в 1990-х разом із батьками переїхала до Німеччини як біженка. У 2016 році вона зацікавилася модною індустрією, однак навчання обмежувало її творчу свободу, тож вона кинула його у 2019 році.

Амін сфокусувала свою творчість саме на кросівках під час роботи у компанії Footlocker, яка є роздрібним продавцем спортивного одягу та взуття. Упродовж цього часу, каже Амін, вона придбала безліч пар кросівок. А за кілька років вирішила перетворити їх на щось інше, оскільки вони вже не підходили для перепродажу. 

Спочатку Амін створювала кросівки на високих підборах, а згодом почала робити з них сумки, корсети й головні убори. У майбутньому вона планує розширювати свою творчість, створюючи з кросівок інші елементи одягу й аксесуарів.

Амін започаткувала власний бренд, який назвала Haram. Мисткиня каже, що останнім часом вона надихається власним походженням і прагне додавати курдські елементи в модну галузь, щоб дати їм нову інтерпретацію, яка резонувала б із нею самою.

«Зростання у двох різних культурах дало мені особливий погляд на речі. Я поєдную футуристичні ідеї зі старими традиціями, щоб показати, хто я є. Я хочу продовжувати робити це в майбутньому, поєднуючи нове й старе разом», – каже Амін.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.