Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильВишукано й тепло. 12 пальт від українських брендів на цю осінь

І поради, як стилізувати їх цього сезону

Вишукано й тепло. 12 пальт від українських брендів на цю осінь — Стиль на Wonderzine

Цього року осінь порадувала нас теплими першими днями. Та зараз, коли температура за вікном стрімко падає, саме час готувати свій гардероб до зручних багатошарових образів. Основою практичного і стильного осіннього образу є пальто. Його колір, матеріал і дизайн часто надихають на всі інші деталі. 

У 2023-му українські бренди різних цінових категорій випустили моделі, які комбінують тренди сезону, а заразом – функціональність. Дизайнери пропонують велике різноманіття верхнього одягу: можна придивитися до довгих теплих сорочок, спортивних бомберів або моделей з деніму чи екошкіри. Та все ж важко помилитися з покупкою стильного пальта. Така річ підійде чи не за будь-якої нагоди залежно від стилізації.

Ми пропонуємо підбірку з 12 різноманітних моделей пальт від українських брендів, щоб зустріти осінь у комфорті й теплі.

Текст: Анастасія Матрунич

 

 

 

Kachorovska

Ця класична модель від Kachorovska втілює уявлення про базовий верхній одяг на осінь. Пальто вільного крою без підкладки надає комфорт і свободу рухів, а вовняний склад забезпечує тепло в мінливу погоду. Базову модель можна носити з поясом чи без, що дозволяє не обмежувати себе за стилізації пальта. 

₴9 500 

 

 

 

Shypelyk

Якщо ви шукаєте більш бюджетний, теплий й універсальний варіант, радимо звернути увагу на цю модель від Shypelyk. Багатошарове пальто не має типового вигляду, але завдяки кольору й матеріалу не обмежує у виборі інших складових образу. Його можна вдягти як на робочу зустріч, так і в магазин або побачення. Водовідштовхувальна плащовка дозволить не перейматися в разі негоди. 

₴6 000 

 

Gepur

Якщо однотонне пальто здається занадто безпечним варіантом, але й не хочеться вдаватися до експериментів, придивіться до одягу з класичними принтами. Подовжена модель Gepur із вовни доповнена картатим візерунком. Двобортне пальто також має відстібний комір, тож річ можна регулювати залежно від погоди.

₴4 499 

 

 

 

CĖNC

Завершити робочий образ або доповнити casual вихід можна завдяки довгому пальту прямого крою зі структурними плечима. Ця модель від Cenc у стилі героїнь стрічки 80-х «Ділова дівчина» забезпечить тепло, коли температура знизиться. Виробники зауважують, що пальто має позачасовий силует, натхненний чоловічим піджаком, і водночас підходить під різний вік і тип фігури. Ба більше, довге чорне пальто вважається одним із трендів цієї осені.

₴20 000

 

 

 

Bobkova

Відтінки коричневого як завжди переважають в осінніх колекціях. І цей рік не виключення. Якщо класичне пальто не цікавить, придивіться до пончо. Восени його можна поєднати з тонкими речами, як-от гольфом, або ж стилізувати на зиму. Модель від Bobkova надасть образу урочистості, тож підійде для особливої нагоди. Доповніть пончо довгими сережками й ботильйонами, щоб підкреслити його унікальність. 

₴24 000 

 

Daff

Модель від київського бренда Daff не має вигляду класичного пальта на міжсезоння. На перший погляд вона більше пасує на зимовий період. Відносно так і є: в описі зазначено, що пальто витримує температуру до -10 градусів, тож восени його можна сміливо обрати основою теплого образу. Річ має пряму форму й представлена в розмірі one size. Наразі виробники пропонують пальто зі знижкою 50%.

₴4 500

 

 

 

 

Julia Pomoshko

Шоколадне пальто класичного крою з акцентними ґудзиками доповнить затишний осінній образ. Модель чудово підійде для довгих прогулянок парком у сонячні дні, які ще хочеться зловити. Спробуйте стилізувати подібне довге пальто з джинсовою або плісерованою спідницею довжини міді.

$630 

 

 

 

Wonder

У темні осінні ранки буває важко встати з ліжка, але зручне вовняне пальто вільного крою, що огорне як тепла ковдра, може мотивувати збиратися трохи швидше. Модель харківського бренда Wonder має класичний силует і пояс на талії. Пальто ніжного відтінку Tiffany матиме гармонійний вигляд із гольфом, штанами чи сукнею в комбінації з парою лоферів. 

 ₴14 900 

 

Elena Burenina

Урізноманітнити осінній капсульний гардероб і додати трохи настрою можемо, обравши за основу пальто яскравого відтінку. До того ж із року в рік дизайнери дедалі більше заохочують бути сміливіше й додавати кольорів. Яскраво-жовте пальто вільного крою від Burenina приверне увагу й водночас забезпечить комфорт. У комбінації з улюбленою парою джинсів пальто підійде для денних зустрічей або ж доповнить вечірній образ у разі сміливого вибору прикрас на противагу концепції less is more.

$1 650 

 

 

 

Gunia Project 

Молочне пончо від Gunia важко назвати універсальним, та в разі покупки ця модель має шанси стати улюбленою річчю в гардеробі в холодну погоду. Вовняне пончо має геометричний комір прикрашений помпонами ручної роботи і вишивкою з написом бренда. Пальто, натхненне традиційним українським одягом, матиме чудовий вигляд із джинсами світлого відтінку, штанами або довгою спідницею.

$400 

 

 

 

Leskizzo

Сіре пальто «Единбург» допоможе не сумувати за сонцем, а надихатися похмурими осінніми днями, адже гармонійно доповнить відповідні до погоди образи. Модель, яку можна було б уявити на it-girl 90-х Каролін Бессетт Кеннеді, стане основою образу, тож вибір деталей не має зайняти багато часу. Наприклад, пальто можна поєднати з підборами й колготами, щоб зробити образ більш гармонійним.

₴19 000 

 

Sayya

Техніка печворк не втрачає актуальності вже декілька сезонів. Зокрема, вона має вдалий вигляд на моделях верхнього одягу. Оверсайз-тренч Sayya створений із перероблених матеріалів, як-от: денім, шкіра, екошкіра, замша. Модель, представлена в обмеженій кількості, має довгий ремінь з металевою пряжкою. Подібна річ буде головним акцентом образу, тож поєднати печворк-тренч можна з одягом базового кольору або ж денімом і парою улюблених осінніх чобіт.

₴60 000 

 

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.