Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильПро затишок і відчуття дому. Дивіться нову колекцію від брендів Katsurina і JUL

У першій частині колекції представили базові речі

Українські бренди одягу JUL і Katsurina випустили першу частину спільної колекції, яку присвятили затишку й відчуттю дому. 

До неї ввійшли верхній одяг, піжами, кашемірові речі, шарфи й капори. Усе це відтворили в мінімалістичних силуетах, виразних фактурах і ніжних кольорах. 

«Вони передають важливість дому й затишок. А також внутрішній спокій, який буває дещо складно віднайти в щоденному бурхливому ритмі», – зазначають команди.

У межах колекції представили виготовлені з кашеміру штани, укорочені шорти, велосипедки й приталені поло. Серед верхнього одягу в колекції є куртки-лайнери на зав’язках й оверсайз-модель пуховика.

Засновниця бренда Katsurina Даша Кацуріна зазначила: «Для мене дім – це місце, де ми проводимо найважливіші години дня, де ми прокидаємось і створюємо настрій на весь день. Місце, де ми відновлюємось і надихаємось. Місце сили. Особливо в холодний період. А для місця сили потрібні й відповідні аутфіти».

Перша частина спільної колекції містить більш базові речі, а друга буде аксесуарною й вийде в листопаді. Придбати речі можна на сайтах брендів JUL і Katsurina.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.