Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильМагія й затишок. 10 предметів декору в стилі Witchcore

Посуд, декор і свічки

Магія й затишок. 10 предметів декору в стилі Witchcore — Стиль на Wonderzine

Одна з популярних осінніх естетик TikTok – це Witchcore. Вона оточена магією, природними елементами, свічками, вигадливим посудом і темними орнаментами. Для когось це більше про темну сторону естетики, для інших – про старовинні речі, а хтось захоплюється дивністю візерунків і форм. 

Якщо вам хотілося поєднати вдома затишок і Гелловін, то пропонуємо створити відчуття Witchcore удома з цими 10 предметами інтер’єру. 

Текст: Анастасія Микитенко

 

 

 

Плед Levitate by Waone

Ніщо так не зігріває в холодну погоду, як м’який плед, у який можна загорнутися з ніг до голови й ходити по квартирі як найкомфортніший привид. Знайшли для естетики такий бавовняний плед з ілюстрацією українського митця Waone Interesni Kazki. На ньому зображена людина, яка левітує й міцно тримається руками за ґрунт. Митець розповідає, що це про нерозривний зв’язок мрійливої душі й дещо приземленого тіла.

Woolkrafts

Ціна – 7 500 гривень

 

 

 

Подушка

Здається, що подушки такий маленький елемент декору, проте вони вмить можуть перетворити простір. Волохаті подушки нагадують про старий будинок у Карпатах, а різноманітні зігзаги одразу повертають думками в затишну Скандинавію. 

На подушці OSHA – справжнє вікно у світ яскравих ілюзій і магії, старої як світ. Проте вони, здається, відмовляються залишатися у своїх межах і вриваються у буденність ліловим оксамитом. 

OSHA

Ціна – 650 гривень

 

Графин і келишок

В естетиці Witchcore посуд відіграє дуже важливу роль. Це різноманітні баночки, по яким хочеться розлити любовні зілля, керамічні горнятка для чаю на травах і ступки з товкачем для сухоцвітів. Ці димчасті графин і келишок точно створені для червоного вина в освітленій свічками кімнаті. Залишилося додати до набору лише таро. 

Reserved

Графин – 699 гривень

Келишок – 359 гривень

 

 

 

 

Цукорниця 

«Усе дивасніше й дивасніше», – говорила Аліса в казці Льюїса Керрола. Якщо вам хочеться створити вдома свій Дивокрай, то ця цукорниця може стати непоганим початком. Якщо додати побите блюдце, то стане зовсім як на чаюванні з божевільним кроликом. 

Art-Hall

Ціна – 3500 гривень

 

 

 

Килим Eko Carpet Anadolu 

Ніщо так не передає естетику Witchcore, як відчуття потертості, приглушені осінні кольори й вигадливі візерунки. Усе це в собі зібрав цей килим. Так і хочеться почати водити пальчиком по орнаменту, зовсім як у дитинстві. 

Eko Carpet

Ціна – від 1500 гривень

 

Підвіс для сушіння трав 

У хатинці відьми не обійтися без цілющих і захисних трав (або ж тих, які можуть насолити неприємним людям). Проте ви можете поекспериментувати і з квітами від особливих людей, і з травами на чай, і з червоними ягодами калини, які зараз можна знайти у бабусь на ринках. 

Decor El Home

Ціна – 249 гривень

 

 

 

 

Свічки «Мухомори»

Завжди приємно знайти добре заховані білі гриби, проте в лісі чомусь найбільше захвату викликають яскраві мухомори. Навіть якщо ми знаємо, що їх не можна чіпати, однаково любимо подивитися на поцятковані шляпки. Та «Просто Миколка» створили ті мухомори, які можна забрати додому й довго милуватися ними, допоки не догорить гніт. 

Просто Миколка

Ціна – 250–350 гривень

 

 

Підставка під аромапалички

Лише один вигляд аромапаличок, що палають, занурює в атмосферу містичності і спіритуалізму. Їхній запах може навіяти приємні спогади, заспокоїти або ж забрати будь-які думки, залишивши приємну пустоту. А підставка від Ugly Clay створюватиме настрій, навіть коли палички не горять. 

Ugly Clay

Ціна – 300 гривень

 

Сухоцвіти

Навесні й улітку ми не могли нарадітися свіжим півоніям і різнобарв’ям польових квітів. Та осінь і зима – теж сезони букетів, просто трошки в іншій формі. Сухоцвіти бувають абсолютно різними – і вибіленими, і червоними, і навіть синіми. Можна обрати стандартні ромашки, які нагадуватимуть про сонячне тепло, або ж заглибитися у веселковість гліксії або заспокійливу м’якість безсмертнику. 

DFB Elements

Ціна – 299 гривень за упакову

 

 

 

Ловець снів

Згідно з віруваннями індійських племен, ловці снів можуть затримувати жахіття й пропускати в дім лише приємні, добрі сни. Зараз дедалі частіше їх використовують як етнічну прикрасу або як оберіг від будь-чого поганого. А вітражний ловець від подружжя Івана й Анни Пивоварових ще й впускає в оселю різнокольорових сонячних зайчиків. 

Glass Art Stories

Ціна – 3500 гривень

 

 

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.