Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильБаза та яскравість. Українські бренди, які пропонують знижки до чорної п'ятниці

Понад 20 брендів у нашій підбірці

База та яскравість. Українські бренди, які пропонують знижки до чорної п'ятниці — Стиль на Wonderzine

Чорна п'ятниця – вдала нагода купити все необхідне й бажане за високими знижками. У цей період важливо намагатися підтримати свідомі бренди та робити раціональні покупки, які принесуть радість і користь. Зокрема, Black Friday надає чудову можливість звернути увагу на локальні бренди, які продовжують свою діяльність і підтримують ЗСУ. 

Цьогоріч до акції приєдналися українські бренди одягу, білизни та навіть книгарні. Ділимося добіркою брендів різних цінових категорій, які пропонують знижки на Black Friday.

Текст: Анастасія Матрунич

 

O.TAJE

 

Бренд в'язаного одягу O.TAJE вже запустив акцію November Feels Like Friday. Зі знижками до -70% тут можна придивитися одяг на зиму для різноманітних образів. Бренд пропонує знижки на теплі светри, стильні сети зі спідницею, сукні максі, а також зручні костюми з джемпером.

 

 

Syndicate

 

Речі зі знижкою від незалежного streetwear-бренда Syndicate можна придбати з 18 до 26 листопада. Серед доступних позицій – біні, бейсболки, білизна, оверсайз-футболки, вовняні штани, реглани й більше. 

 

 

MoonGoose

 

З 23 до 27 листопада, до чорної п'ятниці, бренд пуховиків MoonGoose пропонує знижки до -40%. Знижки розповсюджуються на всі пуховики, які в наявності в шоурумі, тож це чудова нагода оновити зимовий гардероб. Уточнити наявність речей можна в інстаграмі або на сайті бренда. 

  

 

Etnodim

 

Один із найвідоміших українських брендів етнічного одягу також приєднався до знижок Black Friday. За меншою ціною можна придбати сорочку з різноманітними видами традиційної вишивки, а також лляні сукні або жилет з автентичним дизайном.

 

 

The Lace

 

У підготовці до святкового сезону команда The Lace запланувала низку приємних акцій і знижок. Зокрема, з нагоди чорної п'ятниці доступні знижки 15% на весь асортимент. Бренд відомий своїми базовими речами, тож це чудова нагода скласти капсульний гардероб. 

 

 

M1R

 

З 23 до 27 листопада на сайті та в київському шоурумі genderless бренда M1R будуть доступні знижки до -70%. Серед пропозицій – сорочка й купальник із принтом Чорного моря, шорти з поляроїдами українських фотографів колекції Postcards from UA, а також хустка із зображенням рейву. Є опції й на холодну погоду, як-от худі та штани вільної посадки.

 

 

W8LESS

 

Бренд, що робить акцент на екологічності й мінімалізмі, проводить акцію з 24 до 27 листопада. Сума знижок, що починаються від 30%, залежить від кількості одиниць. У категорії sale від W8LESS – жакети, боді, сарафан із деніму, літні сети, спідниці з розрізами й більше.

 

 

Knitlab

 

До чорної п'ятниці також приєднався бренд в'язаного одягу з італійських матеріалів Knitlab. За знижками від 20% до 50% представлені літні речі. Тож це чудовий спосіб створити собі гардероб на наступний рік із мінімальними витратами. У категорії sale є костюм із майкою та штанами вільного крою, лляні сукні й більше.

 

 

Alice K

 

Alice K робить знижки від 20% до 70% на всі категорії товару. Тут і теплі костюми, в’язані сукні й корсети кольору баблгам, а також джемпери, футболки з принтом тварин, шапки і яскраві прикраси з бусинами, які додають настрій базовим образам. 

 

 

German Apparel

 

Бренд German Apparel приготував знижки на попередні колекції. Є можливість придбати наявні моделі з лінійок Rave mode Summer і Love Anarchy. Усередині – топи й літні сукні, а також спідниці міні, светри, жилети та більше.

 

 

Keepstyle

 

Keepstyle приєднався до чорної п'ятниці, даруючи покупцям знижки до 70%. Тут на вибір худі, штани, шорти, лонгсліви, топи, спідниці та сукні, а також світшот Mriya, який був у вішлісті багатьох українців.

 

 

Omelia

 

Екологічний бренд Omelia, який дає друге життя речам за технікою редизайну, запускає знижки на рансформовані сорочки й аксесуари з 23 до 26 листопада. Якщо ви бажаєте розбавити гардероб одягом з етномотивами або шукаєте ідеальну сорочку, що гармонійно підійде як на вечірку, так і в офіс, то це ваш шанс.

 

 

deep.ua

 

Бренд deep.ua запустив знижки з 20 листопада. На вибір є лонгсліви, сорочки, головні убори, а також одяг із попередніх колекцій. Речі deep.ua представлені в базових кольорах, тож нова покупка доповнить універсальний гардероб.

 

 

Blazy Shower

 

Blazy Shower пропонує знижки від 25% до 50% з 18 до 26 листопада. Для бренда характерні жіночні силуети, рюші, принти та різноманітні матеріали, як-от шкіра або атлас. Чудовий варіант, якщо ви в пошуках яскравого образу на побачення або святкування Нового року.

 

 

Flaner

 

Бренд одягу, що підходить до створення універсальних міських образів, пропонує знижки із 17 листопада аж до 1 грудня. Акція поширюється на зимові куртки, пальто та плащі, а також вельветові костюми й моделі з деніму. По Україні, зокрема, діє безплатна доставка.

 

  

Muse Garden

 

Одеський бренд Muse пропонує різноманітні опції зі знижками, щоб кожен знайшов щось до душі. Тут і сукні різної довжини на новорічні святкування, або ж оверсайз-кардигани та довгі вишукані халати, щоб провести зиму в комфорті.

 

 

Bazhane

 

На цю чорну п'ятницю Bazhane закликає зустрічати зиму у стильних образах. Бренд, якому характерні класичні силуети й timeless-моделі, запустив знижки на верхній одяг. Акція на пальто, тренчі, дублянки та жакети триватиме з 20 до 27 листопада.

 

 

12monkeys

 

Харківський бренд 12monkeys також приєднався до Black Friday: розпродаж триватиме з 24 до 29 листопада. Обіцяють знижки від 15% до 35%. Бренд пропонує зустрічати зиму в комфорті: тут є спортивні костюми, джинси й штани вільної посадки, шапки, короткі тренчі, карго, а також дитячий одяг.

 

 

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.