Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильУперше з аксесуарною лінійкою. Бренд JUL випустив різдвяний дроп спільно з LUTIKI

Основним візуальним елементом стала Вифлеємська зірка

Український бренд JUL випустив різдвяний дроп у співпраці з ювелірним брендом LUTIKI.

Основним візуальним елементом колекції стала Вифлеємська зірка. Українська художниця Поліна Мороз інтерпретувала символ, розробивши авторський вигляд зірки. Її зобразили на джемперах, спідницях і сукнях, які ввійшли до колекції. Також частиною дропу стали напівпрозорі лонгсліви, сорочки вільного крою, класичні брюки, атласні майки, утеплене пальто, а також взуття – сатинове сабо від українського бренда IKOS.

«Цього разу ми працювали над тим, щоб зберегти магію головного атрибута Різдва, і тому ніжно відтворили його в принті для речей та прикрасах, щоб закарбоване диво було поруч не лише у різдвяний час», – розповіла засновниця JUL Юлія Логвін.

Бренд уперше урізноманітнив колекцію аксесуарною лінійкою, яку розробили у співпраці з українською стилісткою і засновницею ювелірного бренда LUTIKI Сонею Солтес. Силует Вифлеємської зірки відтворили в сережках і подовженій підвісці.

Героїнею різдвяного кампейну стала не професійна модель, а постійна клієнтка JUL Надія.

Різдвяний дроп доступний на офіційному сайті бренда, а також у київському шоурумі на Мечникова, 6, та у львівському магазині за адресою Федорова, 29.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.