Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильУ чому зустрічати Новий рік. 8 святкових образів для гарного настрою

Спідниці, піжами та глітер

У чому зустрічати Новий рік. 8 святкових образів для гарного настрою — Стиль на Wonderzine

Зимові свята завжди несуть за собою магію, надію й віру на краще. Скільки би нам не було років, приємно мати нагоду зробити важливі підсумки, похвалити себе, подякувати за уроки, зустрітися з рідними. А ще – загадати одне бажання на всіх. 

Правила дрескоду на Новий рік давно неактуальні, адже найчастіше кожен вільний обрати образ під настрій незалежно від локації. На святкування є можливість оновити гардероб, одягти щось ошатне або ж обрати домашні комплекти, надавши перевагу комфорту.

Ми підібрали 8 різноманітних образів з одягом від українських й іноземних брендів для натхнення, щоб ви мали час спланувати, у чому святкувати 2024 рік.

Текст: Анастасія Матрунич

 

 

 

1

Символ року

За східним календарем 2024 високосний рік буде під знаком Зеленого Дерев'яного Дракона. Ключовими кольорами, що приносять добробут, є червоний, зелений, а також золотий, сріблястий. Загалом – усе яскраве й блискуче. Образ, наповнений символами, вдало підійде для святкування. Наприклад, скомбінуйте кольоровий светр, трендові штани металік та акцентні прикраси. Завершіть образ зручними черевиками, щоб насолодитися вечором.  

РЕЧІ: JULxLutiki, Reserved, Mango, Hvoya

 

 

 

2

Трохи класики

Чорна сукня – безпечний та універсальний вибір, із яким важко помилитися і який розкриває великий вибір стилізації. На новорічну вечірку сукню доповнять грайливі деталі, як-от яскравий елемент за технікою pop of color або улюблені прикраси. Зокрема, образ розбавить рожевий акцент, щоби відзначити цьогорічний тренд на barbiecore й додати романтичності.

РЕЧІ: Nué, H&M, Kachorovska, Gepur

 

 

 

3

Вибір Pantone 

Інститут кольору Pantone вже оголосив колір 2024 року. Оксамитовий ніжний персик гарно виглядає на одязі й добре поєднується з базовими кольорами. Як зазначила виконавча директорка Леатрис Айземан, колір року «випромінює тепло та сучасну елегантність». Цю універсальність і можна відзначити в образі: поєднайте улюблені джинси з більш ошатним верхом і завершіть образ святковим взуттям, яке підійде для особливої нагоди. 

РЕЧІ: Bazena, Sinsay, Vitto Rossi, Reserved

 

 

 

4

Позитивні вібрації

2024-й називають роком, коли тренди на духовність і вищі сили сягне піка. Тож чому б не інтегрувати цю тенденцію в новорічний образ? Можна надихатися сценічними образами співачки Стіві Нікс або обмежитися позитивним меседжем на принті. Для комфорту обирайте кросівки, лофери або балетки, щоб провести вечір активно. Готуємо найдієвіші афірмації й зустрічаємо 2024-й впевнено. 

РЕЧІ: Tsvite Teren, Syndicate, Reserved, Tuto Vzuto

 

 

 

5

Комбінезон

Комбінезон або костюм вільного крою – безпрограшний варіант для комфортного святкування. Такий одяг можна поєднати з улюбленими прикрасами й завершити теплим верхнім одягом, якщо ви їдете на вечірку до друзів або в заклад. Зелений колір додасть образу актуальності, адже він переважає у виборі стилістів для святкування 2024 року. Комбінезон вдало доповнять сандалії на платформі для образу в стилі 70-х.

РЕЧІ: Cider, Mango, Roxanne Assoulin, Zara

 

 

 

6

Повсякденний шик

Якщо ви не дуже любите наряджатися на свята – необов'язково пересилювати себе й виходити із зони комфорту. У цьому випадку можна сфокусуватися на деталях, щоби зробити звичайний образ цікавішим. Наприклад, оберіть оверсайз-сорочку з вишивкою або принтом і поєднайте зі зручним низом. Замість джинсів або штанів оберіть штани з екошкіри або спідницю з деніму. На Новий рік майже неможливо перебільшити з яскравими аксесуарами, тож можна зробити ставку саме на них. 

РЕЧІ: Ony by One, Tommy Jeans, Circul, Clio Peppiatt

 

 

 

7

Удома краще

Якщо за згадки про новорічні свята удома в уяві з'являється образ Бріджит Джонс, яка співає All by Myself – час змінити свою думку. Вечірка вдома, наодинці або з найближчими, – це нагода розслабитися, насолодитися святом, а також придбати новий домашній комплект. Оберіть базову або яскраву піжаму з принтом, зручні капці та влаштуйте собі ідеальний домашній вечір із різдвяними піснями й улюбленими стравами.

РЕЧІ: Roommate, Londi, Inblu, Shur Shur

 

 

 

8

Більше блиску

Глітер на Новий рік – щорічна історія, але чому б не додати блиску до всіх елементів образу? Бренди випустили багато новинок до свят. Зокрема, дизайнери часто обирали сріблястий відтінок. Такі речі комбінують із мінімалістичними прикрасами, щоб притримати баланс. Образ, що підійде для святкування в колі друзів або вечірки, завершать панчохи й високі чоботи, які завжди відзначають у трендах сезону.

РЕЧІ: Omelia, Zara, Alice K, Estro

 

 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.