Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Стиль«Робить повноту бажаною». Дизайнерка Мікаела Старк створила бодіпозитивну колекцію спідньої білизни

Колекція Panty пропонує «сексуальний одяг у старомодному стилі»

Австралійська дизайнерка й художниця Мікаела Старк створила колекцію бодіпозитивної білизни. Мисткиня відома тим, що використовує для своїх образів корсети, підв’язки й стрічки, щоб підкреслити пишні форми й таким способом нормалізувати різні типи фігур.

Колекція Мікаели має назву Panty, вона створювала її разом зі своєю партнеркою, фотографкою Раґою Муньєкас. 

«Вони сподіваються розширити горизонти моди, акцентуючи на пишних грудях і розкішних стегнах, які жінки часто ховають під корегувальною білизною», – пишуть у New York Times.

Видання зазначає, що Panty пропонує «сексуальний одяг у старомодному стилі». До колекції ввійшли жіночі труси вільного крою, пояси з шовкової тафти, підв’язки, що підкреслюють складки на тілі, а також кокетливі сукні в стилі baby-doll. Колекція призначена для різних типів фігур, включно з великими розмірами до 5XL.

«Я витратила непристойно багато часу на створення білизни, яка робить повноту бажаною», – сказала Старк.

Колекцію презентують 22 лютого в культурному центрі в Мілані Fondazione Sozzani. У межах Тижня моди в Мілані відбудеться виставка й перформанс Michaela Stark’s Panty Show. 

Створювати одяг Мікаела Старк почала у 2018 році. Вона експериментувала зі своїм тілом і показувала цей процес в Instagram. За її словами, така творчість допомогла їй подолати тілесну дисморфію.

«У суспільстві існує думка, що ми зробили прогрес із того часу, як жінок заковували в корсети. Але це не так. Ідеали, до яких ми прагнемо сьогодні, важче досягти. Замість того, щоб змушувати жінок надавати своєму тілу бажаних форм за допомогою одягу, від них вимагають, щоб вони мали це тіло без нього. Тож тепер ми бачимо ці неможливі силуети, створені за допомогою хірургічного втручання або тренувань», – сказала Старк.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.