Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильДобрі й екологічні: 10 ідей для новорічних подарунків зі змістом

Добрі й екологічні: 10 ідей для новорічних подарунків зі змістом — Стиль на Wonderzine

Від торбинки до рукавичок

Новорічні свята завжди асоціюються з добром і надією на те, що ось-ось трапиться чудо, скільки б років нам не було. У цей період ми прагнемо ставати кращими та робити добрі справи. Оскільки 2020 рік був важкий для всієї планети, нам не хочеться робити ситуацію ще гіршою, адже можемо цього уникнути. Наприклад, можна обрати zero waste подарунок, зробити благодійний внесок чи підтримати малий бізнес. Від блокнота добра до екологічних соломинок – ми пропонуємо список ідей для подарунків під ялинку, які повернуть надію на краще.

Резинка для волосся із клаптиків тканин від Ksenia Schnaider

Український бренд Ksenia Schnaider відомий своїм прагненням до створення максимально нешкідливих речей для навколишнього середовища. На сайті бренда є окрема позначка re-worked, де можна вибрати подарунок для себе або близької людини. Радимо придивитися до цієї яскравої резинки для волосся, створеної із клаптиків різних матеріалів.

$21

Рукавички з переробленого поліестеру від ASOS

Ці рукавички ASOS на перший погляд виглядають як усі інші, проте вони мають одразу дві особливості. По-перше, ця пара створена з переробленого поліестеру. По-друге, у них можна користуватися телефоном, тож узимку руки будуть залишатися в теплі, поки ви відповідаєте на повідомлення. Екологічно та функціонально.

$6,50

Твердий шампунь «Новинка» від LUSH

В асортименті екологічної марки Lush можна знайти безліч подарунків зі змістом. Твердий шампунь «Новинка» не містить консервантів і має приємний пряний аромат. До його складу входять корисні для шкіри голови компоненти: настоянка кропиви, перцева м’ята, ефірна олія кориці та розмарин, які стимулюють прилив крові й посилюють ріст волосся. У комплект до шампуню можна придбати баночку для його зберігання.

240₴

Бальзам для губ Delight від Ptichkin Sad

Узимку шкіра губ особливо потребує догляду проти лущення та сухості. Український бренд натуральної косметики Ptichkin Sad представив новинку – ніжний бальзам для губ Delight з ароматом ванілі та лимона. До складу засобу входить великий комплекс для захисту та зволоження шкіри губ: олії жожоби, авокадо, рицини й екстракт календули та розмарину. Бальзам є zero waste продуктом, адже має біорозкладну тару.

155₴

Дерев’яні ялинкові іграшки від «Зробив Тато»

Дерев’яні хендмейд прикраси на ялинку не лише екологічні. Такі іграшки завжди додають особливої домашньої атмосфери до вашої оселі. Набір від львівської майстерні «Зробив Тато» складається з 12 прикрас із зображенням янголів. Іграшки покриті екологічною акриловою фарбою й упаковані в дерев’яну коробку.

308₴

Багаторазова чашка від Ecoffee Cup

Узимку улюблені гарячі напої смакують по-особливому. Зробити цей процес ще приємнішим і кориснішим можливо, якщо ви будете пити з багаторазової чашки. Радимо придивитися до товарів виробника Ecoffee Cup, які виготовляють посуд з екологічних матеріалів. Ця чашка створена з бамбукових волокон, кукурудзяного крохмалю та смоли, а кришка й ручка – із харчового силікону, який не містить латексу.

395₴

Торбинка Freedom від Gifty

Сьогодні торбинку для продуктів можна вважати обов’язковим елементом гардероба, тому вона стане чудовим подарунком для того, хто досі не придбав заміну пластиковим пакетам. Екосумка з яскравим зображенням створена в колаборації з ілюстраторкою Машею Фоя. Freedom зображує сміливу дівчину, яка насолоджується моментом і не боїться прямувати вперед та мислити поза межами. Звучить як вдалий меседж напередодні Нового року.

450₴

Комплект металевих соломинок від Eco Friend

Сьогодні чи не в кожній кав’ярні до замовленого напою дають пластикову соломинку, а іноді й дві. Водночас, за підрахунками вчених, 71% птахів і 30% черепах мають вироби з пластика в стравоході, що веде до летальних наслідків. Самостійно допомогти вирішенню проблеми можна, придбавши багаторазові соломинки. До сету від Eco Friend входять соломинки з неіржавої сталі в трьох кольорах, йоржик для очищення та лляна торбинка для зберігання, аби комплект завжди був під рукою.

140₴

«Добрий блокнот» від ORNER

Під час карантину виробник декору та канцелярії ORNER представив «Добрий блокнот», який одразу ж увійшов у наш вішлист. Записник створений у колаборації з благодійним фондом «Клуб добродіїв» задля допомоги сім’ям, які опинилися в скрутному становищі через карантин. 40% від продажів ідуть звільненим батькам, онкохворим, опікунам літніх людей та одиноким матерям. Усередині блокнота можна знайти цікаві факти про добро та цитати, що надихають.

315₴

Благодійна коробка «Собака на відстані» від Happy Paw

Наприкінці року корисно згадати про все, що маєш, і допомогти тим, хто цього потребує. Якщо ви знайомі з людиною, яка обожнює тварин, коробка від Happy Paw може стати для неї ідеальним подарунком. Купивши набір «Собака на відстані», ви робите пожертвування для тварини в притулку. На ці гроші собака отримує корм чи нову іграшку. Є можливість зробити пожертвування від себе або ж подарувати від чийогось імені.

611₴

Текст:

Анна Хаєцька

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.