Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильТе, що є в шафі. 8 Instagram-блогерів, які надихають експериментувати зі своїм стилем

Те, що є в шафі. 8 Instagram-блогерів, які надихають експериментувати зі своїм стилем — Стиль на Wonderzine

Щоб по-іншому подивитися на власний гардероб

Під час карантину ми звикли ходити в зручних піжамах і не перейматися тим, що одягти зранку на роботу або на довгоочікувану зустріч із друзями. Тому після тривалого часу вдома нам важче повернутися до колись звичного планування образів.

Сьогодні все більше блогерів вдаються до принципу комбінації з тих речей, які вже є в шафі. А підписники, зі свого боку, цінують життєвий контент від улюблених інстаграмерів із комфортними речами та їх незвичним поєднанням.

Радимо вам 8 акаунтів, які надихнуть по-іншому подивитися на власний гардероб і створювати нові для себе комбінації одягу.

Megan Ellaby

Якщо вам хочеться додати кольору до свого гардероба, британська стилістка Меган Еллабі надихне зважитися на яскраві щоденні образи. У гардеробі дівчини можна знайти всі кольори та, мабуть, усі відтінки веселки: від пальто ніжно-жовтого кольору до фіолетового лонгсліва. Саму Меган надихає стиль Фредді Мерк’юрі. Своїми образами блогерка показує, що різні на перший погляд принти можуть виглядати дуже гармонійно.

«Це те, що подобалося мені ще з маленького віку. Моя мама має чудовий стиль і завжди дозволяла нам проявляти себе через одяг. Пам’ятаю, як у дитинстві обожнювала грати в дизайнерів із молодшою сестрою», − розповідає вона.

У 2018-му стилістка презентувала власний бренд одягу Saturday by Megan Ellaby з невеликим, але властивим її стилю асортиментом.

Linn Eklund

Блогерка зі Стокгольма обожнює вінтажні речі та колекціонує блейзери з гіпертрофованою лінією плеча, тому в її Instagram можна підгледіти оригінальні варіанти образу для роботи. Наприклад, скомбінувати шкіряний жакет з принтованими штанами та водолазкою. Образи Лінн є прикладом, як поєднувати дизайнерський і вінтажний одяг, тому після перегляду її акаунта вам захочеться сходити до місцевого секонд-хенду або подивитися, що цікавого є у вінтажних магазинах.

Mette Sorrig

Почати експериментувати зі стилем ніколи не пізно. Це доводить Метте з Копенгагена, яка працювала медиком до того, як створила блог. Через рік, як вона почала самостійно вести акаунт, присвячений моді, про неї написав Who What Wear. Тоді її аудиторія зросла на кілька тисяч.

«Коли була молодшою, я надто переживала про те, що люди думають про мене, але вже ні. Я не боюся ризикувати. Данський стиль, як правило, дуже нейтральний. Можливо, я виглядаю яскравіше, ніж більшість данців. Мода повинна бути веселою та креативною. Я люблю комбінувати вінтаж і люксові бренди», − розповідає блогерка.

Сьогодні її яскравими образами з великими сумками, зебровим принтом і червоними ботфортами надихаються майже 45 тисяч людей.

Wisdom Kaye

19-річний Віздом відомий своїм неординарним поглядом на чоловічий стиль. Лише рік тому він опублікував свій перший тік-ток, і за цей час американський Vogue назвав його найстильнішим хлопцем у мережі, а агентство IMG Models підписали з ним контракт.

«Особисто мені набридло бачити, як в інтернет-магазинах кожен хлопець одягнений у чорний, сірий і коричневий. Це досить банально», − ділиться блогер.

У своїх образах він по-сучасному інтерпретує тренди 70-х: штани-кльош, черевики на підборах та окуляри, як у Глорії Стайнем.

Marianne Theodorsen

Футболки Tie dye, блакитна пухнаста панама, манікюр із різним дизайном і татуювання. Своїми образами Маріанне Теодорсен з Осло нагадує, що в моді не існує меж і кожний має одягати те, що забажає, а погляди перехожих сприймати як компліменти. Зайшовши на її акаунт, від різноманіття кольорів можемо одразу підняти собі настрій. Тут можна побачити все, окрім мінімалізму: дівчина часто змінює колір волосся, любить кумедні прикраси з намистинок і яскраві дизайнерські сумки, які вважає своєю слабкістю.

Yanin Namasonthi

Янін народилася в Таїланді, проте більшу частину життя провела в Лондоні, де наразі живе зі своїм чоловіком і французьким бульдогом. Дівчина показує, що модні блогери теж люблять додавати спортивний одяг у щоденні образи. Янін надихається стилем Хейлі Бібер і також обирає комфорт замість трендів. Але блогерці вдається поєднувати й те, й інше: білі сорочки з модним жилетом, блейзери з футболками з мерчу рок-музикантів і шкіряний плащ зі зручними джинсами.

Blanca Miró Scrimieri

Роздивляючись акаунт Бланки Міро, важко уявляємо, як вона орієнтується в такому різноманітному гардеробі. Ось Бланка фотографує в дзеркало свій образ у пальто з хутром і косинкою, а ось іде вулицями Мадрида у фіолетово-помаранчевому светрі, спідниці довжини максі, шкарпетках і туфлях Мері Джейн.

Бланка працює з такими брендами, як: Louis Vuitton, Miu Miu, Mango. Своїми музами вважає Алексу Чанг, Джейн Біркін і Кейт Мосс, а підписників закликає не зациклюватися на трендах, даючи собі веселитися під час створення образів. Якщо ви довго мріяли, але ще не наважилися носити спортивні штани Adidas з лампасами разом із класичним тренчем, то в Міро можна цьому повчитися.

Laura Tønder

«Дизайнерка Zara, контент-кріейтор, оптимістична данка й амбіційна сеньйорита», − так в описі акаунта про себе розповідає Лаура з Копенгагена. Та, окрім цього, дівчина має небанальний смак до моди: вона любить поєднувати піжаму зі спортивним жилетом, сукню з пір’ям − із ботфортами, а довгий жакет − із лосинами з тигровим принтом. Усі сміливі комбінації Лаура впевнено демонструє у своєму Instagram, і від цього ще більше хочеться спробувати повторити образи дівчини.

Текст:

Анастасія Матрунич

Фото:

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.