Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильЦе надовго. 7 пар клогів для тих, хто ностальгує за 70-ми

Це надовго. 7 пар клогів для тих, хто ностальгує за 70-ми 
 — Стиль на Wonderzine

Isabel Marant, Stella McCartney, Mango

За час карантину ми звикли до комфорту, і тепер кожен вихід в офіс або просто на прогулянку не обходиться без зручних речей на зразок трикотажних костюмів і комфортного взуття. А з тим, що клоги – одні з найбільш зручних видів взуття, не посперечаєшся, адже це майже як кімнатні капці, тільки на дерев’яній або гумовій підошві. Саме тому багато хто їх так любить.

Цього сезону клоги включили в покази колекцій такі бренди: Hermès, Burberry, Stella McCartney. Їх можна носити не тільки із джинсами-кльош, як у 60–70-х, а й зі спідницями різної довжини, сукнями, шортами, а ще в парі із шерстяними шкарпетками. Загалом – з чим завгодно. Але перед тим, як вирушити в магазин, зазирніть у мамині антресолі: може, там знайдеться пара хорошого взуття, або ж пошукайте у вінтажному магазині.

Stella McCartney

Якщо ви прихильниця стійкої моди, то клоги на гумовій підошві, які на 50% виготовлені з екологічних матеріалів, точно знайдуть своє місце у вашому гардеробі. Стелла Маккартні під час локдауну створила колекцію під назвою A-to-Z manifesto («Маніфест від А до Я»), де кожній букві надала екологічного змісту.

Ціна – 610 євро

Swedish Hasbeens

Класична модель клогів Swedish Hasbeen пасуватиме до будь-якого образу – як із джинсами, так й із сукнею. Взуття оздобили металевими скріпками над масивною підошвою, яка зроблена з гуми та стилізована під дерево.

Ціна – 9 000 гривень

Mango

Відкриті клоги зі шкіри – гарний варіант як на весну, так і на літо. Особливо цікаво вони виглядають зі щільними шкарпетками та мідіспідницею. Підошва цієї моделі виготовлена з натурального дерева, що наближає їх до класичних моделей, які носили в 70-х.

Ціна – 2 299

Ancient Greek Sandals

Якщо вам захочеться відтворити образи стрит-стайлу, то з цими клогами ви точно потрапите в ціль. Їх виготовляють вручну у Греції із гладенької шкіри й оздоблюють металевими заклепками над масивною підошвою, яка зроблена з гуми. На ремінцях є оздоблення, яке нагадує крила грецького бога Гермеса.

Ціна – 8 965 гривень

Crocs

Гумові клоги Crocs, мабуть, найзручніше, що придумало людство. А демократична мода дозволяє носити так звані «крокси» як в офіс, так і на прогулянку. До того ж це взуття ми вже давно полюбили за його довговічність. Тож чому б не придбати ще одну пару з веселим тай-дай-принтом.

Ціна – 2 899 гривень

Birkenstock

Ще один бренд, який усі люблять за зручність і довговічність. Ще кілька років тому Birkenstock розширили свою лінійку й, окрім знаменитих сандалів, почали випустили клоги із закритим носком, які можна носити як улітку, так і за прохолодної погоди.

Ціна – 5 700 гривень

Isabel Marant

Сучасна інтерпретація класичних сабо Isabel Marant Thalie – ідеально пасуватиме до більшості речей гардероба. До того ж клоги виготовлені з міцної шкіри, яка з часом красиво старіє, і мають зручну дерев’яну підошву, що гарантує довговічність цього взуття.

Ціна – 430 доларів

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.