Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Стиль10 головних уборів, які не лише зігріють, а й піднімуть настрій

10 головних уборів, які не лише зігріють, а й піднімуть настрій — Стиль на Wonderzine

Mango, Stella McCartney, UGG

Зимовий сезон у самому розпалі, а челендж на вибір зимового головного убору все ще продовжується. Балаклави, капори, яскраві в’язані та дуті шапки – торік покази рясніли варіаціями зимових капелюхів. Але запитання, яким модним цього сезону головним уборам віддати перевагу та які альтернативи обрати трендовим балаклавам, залишається відкритим. Ми зробили добірку теплих головних уборів, які доведуть, що закохатися в шапку так само реально, як і в літні босоніжки.

Текст: Дар’я Головко

Kangol

Останні декілька років берети зайняли особливе місце в серцях усіх модниць. Британський бренд Kangol адаптував класичну модель під холодну пору року. Берет виконаний із помаранчевого хутра в шотландку, обтягнутий шкірою та прикрашений легендарним логотипом у вигляді кенгуру. Незвичайний дизайн берету гарантує гарний настрій, а штучне хутро – тепло.

2200 грн

Mango

В асортименті іспанського бренда можна знайти панаму зі штучного хутра ніжного бузкового кольору, визнаного кольором року за версією Інституту Pantone. Велика перевага панами – її екологічність. Ніжний відтінок матиме гармонійний вигляд із пастельними кольорами й іншими відтінками фіолетового. А для тих, хто обирає безпечні варіанти, панама стане чудовим акцентом у світлому, білому або бежевому, монохромному образі.

699 грн зі знижкою

Fendi

Головний убір із літнього сезону, який мігрував у зимовий під впливом повернення моди 2000-х. Fendi перетворили класичний фасон бейсболки в капелюх-трансформер, додавши знімні вушні закрилки. Підкладка виконана з натуральної овчини, тому в такій бейсболці холодно взимку точно не буде. Золоті застібки в поєднанні з вишитим логотипом та оздобленим облямуванням мають дорогий і надійний вигляд. Лаконічний аксесуар у стилі спорт-шик також є в чорно-персиковому кольорі.

15 800 грн

Cecilie Bahnsen

Торік модні будинки Miu Miu, Marine Serre, Jacquemus, Raf Simons, Marc Jacobs і Givenchy презентували балаклави у своїх колекціях. Цей головний убір прийшов до нас минулого осінньо-зимового сезону, але наробив багато шуму саме зараз. Бренд Cecilie Bahnsen представив власний варіант трендового аксесуара. Це трикотажна в рубчик балаклава, горловину якої прикрашають волани. Попри нейтральну палітру (сірий і чорний кольори), візерункові елементи додають моделі особливої привабливості, жіночності та витонченості. До речі, балаклава повністю складається з мериносової вовни, найдорожчого та найякіснішого різновиду вовни.

6780 грн зі знижкою

Reserved

Приклад стійкої моди – стьобана вушанка від Reserved. Ця модель є частиною колекції Eco Aware. У процесі виробництва одягу цієї лінійки використовується більш екологічна сировина із сертифікованих джерел і застосовуються природоощадні технології. Бренд узяв за основу традиційний фасон та адаптував його під сучасні тенденції. Така кремова вушанка гармонійно доповнить образ зі стьобаним пальтом і трендовими мунбутами. А для більш вишуканого образу її можна поєднати зі шкіряної курткою-авіатором і грубими черевиками. У моделі також передбачено дві кнопки для регулювання зав’язок – для холоднішої та теплішої погоди.

359 грн зі знижкою

Valentino

Чорний букле-твідовий берет із вкрапленнями різноколірних ниток від італійського бренда Valentino. Варіація трендової моделі, яка закохує в себе з першого погляду та зігріває протягом усієї зими завдяки щільному матеріалу з вовною та бавовною у складі. Барвисті вкраплення кольору роблять дизайн аксесуару оригінальним і не зухвало яскравим. Такий берет легко комбінувати з яскравими та нейтральними відтінками. Наприклад, із яскравим пальтом або чорною стьобаною курткою.

14 200 грн

Holzweiler

Ще один варіант балаклави. Цього разу від норвезького бренда Holzweiler. Класичний фасон, виконаний у двох кольорах: білому та чорному. У складі стовідсотковий кашемір – тканина, що відмінно зберігає тепло. Таку річ можна одягти й із вечірньою сукнею, і з лижним костюмом – настільки гнучка мода сьогодні.

4000 грн

Zara

Шапки-біні, або просто трикотажні шапки із закотом, залишаються незмінною класикою вже багато років. В асортименті Zara є ідеальний екофрендлі варіант біні в шести кольорах із переробленим поліестером у складі. Універсальність моделі полягає в безлічі варіацій її стилізації та комбінування: її можна надягнути як і під оверсайз-бомбер, так і під класичне пальто. Також можна поекспериментувати з кольорами, наприклад, розбавити нейтральний образ яскравою біні.

599 грн

Stella McCartney

Торік в’язані гачком речі стали не просто модною тенденцією, а цілим лайфстайлом. Уперше з пряжею ми помітили британського спортсмена Тома Дейлі на Олімпійських іграх 2020 в Токіо. Уже наступного 2021 року тренд завірусився в Tiktok та Instagram, а бренди від Philosophy Di Lorenzo Serafini до Zara мали в’язаний одяг у себе в асортименті. Stella McCartney перенесли цей тренд в осінньо-зимовий сезон, замінивши звичайні нитки на вовняні. Велика в’язка, фактурне оздоблення та якісний склад роблять панаму стійкою до холодної погоди. Попри те, що ця шапка наче повернулася і дитинства, у сучасному модному світі вона матиме в хорошому сенсі дивакуватий вигляд.

6365 грн

UGG

Цього сезону разом із легендарними черевиками UGG повернулися до моди навушники. У своєму асортименті бренд має водонепроникну, виконану зі справжньої овчини, модель. Такий головний убір можна носити самостійно, він надійно захистить вуха від холоду, або в найхолодніші дні комбінувати із шапкою-біні.

3050 грн

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.