Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниGRMN і шоу «ебаут» випустили колекцію «My blood»

Присвячену незламності українців

Бренд German Apparel і шоу «ебаут» випустили спільну колекцію «My blood», яку присвятили незламним і непереможним українцям.

Колаборацію об'єднують символи, які стали важливими й зрозумілими без слів: військовий код «4.5.0», що означає все спокійно, літера «Ї» як знак спротиву міста-героя Маріуполя, пляма крові – знак пораненості, але незламності, і карабін як символ руху вгору й вперед.

«Ми знімали кампейн цієї колекції під вибухи, презентуємо її теж у той час, коли ворожі дрони атакують і руйнують цивільні будинки. Але, як кожен українець сьогодні, ми підіймаємося з самого дна й обираємо йти далі. Боротися й працювати попри біль і новини, допоки ми живі», – коментує колекцію засновниця GRMN Валерія Цимбал.

Усі речі з колекції – унісекс. До неї ввійшли: виварений светр, виварений світшот з вишивкою у вигляді плями крові, сорочка печворк, дута куртка, штани карго, джинси, широкий шарф у двох кольорах з військовим кодом «4.5.0», написаним від руки, а також срібні сережки у формі карабінів і підвіска у формі букви «Ї» з посрібленої латуні на срібному ланцюжку.

Частину прибутку з продажу колекції передадуть проєкту «Протези для незламних».

Колекція доступна на сайті бренда.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.