Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниAdidas розірвав співпрацю з Канье Вестом через його антисемітські заяви

Бренд співпрацював з виконавцем з 2013 року

Компанія adidas відмовилася співпрацювати з американським репером Каньє Вестом через антисемітські висловлювання, які виконавець поширював останнім часом. Бренд співпрацював з Вестом із 2013 року.

«adidas не толерує антисемітизм і будь-які інші способи розпалювання ненависті. Нещодавні коментарі й дії Йе були неприйнятними й небезпечними, і вони порушували цінності компанії, пов’язані з різноманіттям й інклюзивністю, взаємною повагою й чесністю», – ідеться в заяві бренда.

Зазначається, що adidas припинить виробництво колекції під брендом Веста Yeezy і зупинить усі виплати на рахунок репера і його компаній. У заяві бренда також ідеться, що adidas є єдиним власником усіх прав на наявні дизайни товарів Yeezy, а також розробок, створених під час співпраці з Каньє.

Очікується, що через розірвання співпраці доходи adidas за 2022 рік скоротяться на 250 мільйонів євро. Більше інформації в компанії пообіцяли надати під час майбутнього звіту, присвяченого прибуткам компанії за третій квартал 2022 року. Його оприлюднять 9 листопада.

Співпрацю з Каньє Вестом вже припинили JPMorgan, Balenciaga та агентство Creative Artists Agency.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.