Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниBalenciaga подає до суду на продюсерів рекламної кампанії, які використали фото дітей

Модний дім вимагатиме щонайменше 25 мільйонів доларів відшкодування

Balenciaga подасть судовий позов проти продюсерської компанії North Six і дизайнера декорацій Ніколаса де Жардена. Саме вони створили рекламну кампанію із зображенням дітей, які тримають у руках плюшевих ведмедиків, одягнених у бондаж. Про це повідомляє The Washington Post.

У Balenciaga стверджують, що дії продюсерів були «зловмисним або, принаймні, надзвичайно необачним». Модний дім вимагатиме щонайменше 25 мільйонів доларів відшкодування збитків.

Balenciaga судитиметься, зокрема, і через те, що на одному з фото видно документ постанови Верховного суду США, у якому розповсюдження дитячої порнографії визнається кримінальним злочином. У Balenciaga зазначили, що їх не повідомили про використання цих документів.

Агентка де Жардена, Габрієла Муссаєв, розповіла The Post, що всі з Balenciaga брали участь у зйомках і працювали над редагуванням зображень під час пост-продакшену. Вона додала, що де Жардена «використовують як цапа відпущення».

Амбасадорка бренда Кім Кардаш’ян заявила, що «переосмислює» свою співпрацю з модним домом.

«Як мати чотирьох дітей, я була вражена тривожними зображеннями, – написала вона у Twitter. – Безпека дітей передусім повинна забезпечуватися, і будь-які спроби нормалізувати жорстоке поводження з дітьми не повинні мати місця в нашому суспільстві».

Кардаш’ян додала, що наразі переосмислює свої стосунки з брендом, «ґрунтуючись на їхній готовності прийняти відповідальність за те, чого ніколи не повинно було статися, і на їхніх подальших діях».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.