Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниBalenciaga не судитиметься з компанією, яка створила скандальну рекламу з дітьми

Бренд звинуватили в спробах уникнути відповідальності

У Balenciaga відмовилися від позову на суму 25 мільйонів доларів проти продюсерської компанії North Six і дизайнера декорацій Ніколаса Де Жардіна. Про це повідомляє The New York Post.

Таке рішення ухвалили після того, як модний дім розкритикували за те, що він намагається перекласти провину на продюсерську компанію.

Бренд опублікував заяву в Instagram, у якій заявив про створення нових інструментів для контролю контенту, а також реорганізацію внутрішнього іміджу компанії. Крім того, у Balenciaga пообіцяли співпрацювати з організаціями, які займаються захистом дітей.

Напередодні дизайнер і креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія опублікував заяву, в якій вибачився за залучення дітей до рекламної кампанії.

«Я хочу особисто вибачитися за неправильний художній вибір концепції для кампанії подарунків з дітьми й взяти відповідальність на себе. Було недоречно, щоб діти рекламували предмети, які не мали до них жодного стосунку. Як би мені іноді не хотілося спровокувати думку своєю роботою, у мене ніколи не було наміру робити це з такою жахливою темою, як жорстоке поводження з дітьми», – зазначив дизайнер.

Демна Гвасалія залишиться на посаді креативного директора.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.