Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНову рекламну кампанію Gucci розкритикували й порівняли з рекламою Balenciaga

У соцмережах закликають «скасувати» Gucci за сексуалізацію дітей

У мережі розкритикували рекламу нової колекції Gucci HA HA HA, порівнявши її зі скандальною кампанією Balenciaga. Про це пише The Independent.

У рекламній кампанії взяв участь співак Гаррі Стайлз, який уже декілька років є обличчям модного дому. Користувачі соцмереж обурилися світлинами, на яких Стайлз одягнений у футболку із зображенням ведмедика й тримає під пахвою матрац на дитяче ліжко. Фотографії викликали асоціації з нещодавньою рекламною кампанією Balenciaga, на якій діти позували з іграшковими ведмедиками, одягненими в бондаж.

У коментарях під дописом зі світлинами користувачі закликають «залишити їхніх дітей у спокої» й «скасувати» Gucci за сексуалізацію дітей. Деякі коментатори пов’язали цю ситуацію з тим, що Gucci й Balenciaga належать одній французькій групі Kering Group.

Рекламу прокоментувала зокрема й Александра Заріні, правнучка засновника модного дому: «Для чого ви створили «виставу» з дорослим чоловіком і дитячим матрацом? Мені хвилює те, що в будинках моди Kering існує спільна ідеологія».

У Gucci поки ніяк не коментували ситуацію.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.