Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниVictoriaʼs Secret повертає щорічний показ після чотирирічної перерви

Victoriaʼs Secret Fashion Show скасували у 2019 році через звинувачення в сексизмі

Американський бренд жіночої білизни Victoriaʼs Secret повертає щорічний показ Victoriaʼs Secret Fashion Show. У 2019-му його скасували через звинувачення в сексизмі. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Фінансовий директор бренда Тімоті Джонсон під час виступу зі звітом про прибутки компанії за 2022 рік повідомив, що бренд прагне оновити колишній щорічний показ після чотирирічної перерви. За його словами, «нова версія показу» відбудеться пізніше цього року.

У Victoria Secret & Co. заявили, що «нова концепція й місія бренда» залишатимуться керівними принципами.

«Це приведе нас до нових просторів, як-от відновлення одного з наших найкращих маркетингових і розважальних об’єктів насьогодні й перевертання його з ніг на голову, щоб відобразити те, ким ми є тепер», - зазначили в компанії.

У листопаді 2019 року показ Victoria’s Secret Fashion Show скасували через суперечки навколо бренда й проблеми зображення жіночого тіла. У лютому 2020 року компанія стикнулася з іще більшою негативною реакцією після повідомлення The New York Times, у якому L Brands, материнська компанія Victoriaʼs Secret, звинуватила колишнього директора з маркетингу Едварда Разека у створенні «культури жінконенависництва й знущань».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.