Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМодний дім Saint Laurent створив власну кінокомпанію

Перші її роботи дебютують на цьогорічному Каннському кінофестивалі

Французький модний дім Saint Laurent створив дочірню компанію Saint Laurent Productions, яка займатиметься виробництвом фільмів. Про це повідомляє WWD.

Кінокомпанія дебютує на цьогорічному Каннському кінофестивалі, який розпочнеться 16 травня. Представлять дві короткометражні стрічки, одна з яких – вестерн «Дивний спосіб життя» режисера Педро Альмодовара, з Ітаном Гоуком і Педро Паскалем у головних ролях. Деталі про іншу стрічку оголосять згодом.

Saint Laurent називають себе першими, хто створив дочірню компанію для продюсування фільмів, а не лише для їхнього фінансування чи створення образів для акторів. У компанії додали, що вони вироблятимуть саме повноцінне кіно для фестивалів і стримінгових платформ.

Кінематографіст і креативний директор бренда Ентоні Ваккарелло сказав, що запуск кінокомпанії дає йому «можливість розширити бачення, яке я маю для Saint Laurent, за допомогою медіа, яке має більшу сталість, ніж одяг».

«Ви однаково зможете подивитися фільм і за 10, і за 30 років, якщо він хороший. У певному сенсі, створення фільму може мати більший вплив, ніж сезонна колекція. Для мене це природне продовження іншої сфери творчості, яка, можливо, є більш загальною й популярною», – сказав Ваккарелло.

Нині Saint Laurent Productions працює з новими стрічками режисерів Девіда Кроненберґа й Паоло Сорентіно, а також Ґаспара Ное, Абеля Феррари, Джима Джармуша й Вонг Кар-Вая.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.