Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАнджеліна Джолі запускає модний дім Atelier Jolie

Він демонструватиме підходи різних культур

Акторка Анджеліна Джолі оголосила про запуск модного екологічного проєкту Atelier Jolie. Про це пише Associated Press.

Дизайнерами будуть клієнти, а їхні ідеї втілюватиме команда кравців і модельєрів. Проєкт покликаний підтримати творчий бізнес, а також дозволить кожному виразити свої культурні особливості під час створення одягу. У роботі Джолі планує використовувати високоякісний вінтажний матеріал і наявні залишки тканин.

«Ми сподіваємося створити спільноту творчості й натхнення незалежно від соціально-економічного становища її учасників. Ми зберемо різноманітну команду, включно з новачками-біженцями й талановитими людьми з недооцінених груп, і забезпечимо їх посадами відповідно до їхніх навичок», – написала Джолі.

За словами Джолі, на таку ініціативу її надихнула «вдячність і глибока повага до багатьох кравців і майстрів», з якими вона працювала протягом років. Так вона відчуває себе дотичною до руху самовираження.

У грудні 2022 року Анджеліна Джолі пішла з посади пішла з посади посла доброї волі ООН у справах біженців. Тоді вона заявила, що настав час «працювати по-іншому» й мала на увазі співпрацю з біженцями й різними місцевими організаціями безпосередньо.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.