Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРіанна залишає посаду генеральної директорки бренда Savage X Fenty

Вона вже знайшла нову кандидатку замість себе

Ріанна повідомила, що піде з посади генеральної директорки Savage X Fenty, бренда нижньої білизни, який вона заснувала п'ять років тому. Про це пише Vogue Business.

«Було приємно спостерігати, як наше бачення Savage X Fenty неймовірно вплинуло на індустрію за останні п’ять років. Це лише початок для нас, ми продовжимо розширюватися так, щоби завжди тримати зв’язок зі споживачами», – зазначила Ріанна.

З 26 червня новою генеральною директоркою бренда стане Гіларі Супер, яка раніше очолювала Anthropologie Group. У 2017 році Forbes вніс її до списку «40 жінок у віці за 40, за якими варто стежити» за «оживлення роздрібної торгівлі й руйнування стереотипів».

«Я дуже вдячна і я рада вітати Гілларі Супер як нашу нову генеральну директорку. Вона – сильна лідерка й зосереджена на тому, щоб вивести бізнес на ще вищий рівень», – сказала Ріанна.

Співачка заснувала бренд Savage X Fenty у 2018 році. Він здобув визнання як інклюзивний бренд, що підтримує різноманітність. У 2021 році доходи Savage X Fenty оцінювали в мільярд доларів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.