Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБренд JUL спільно з Ukrainian Folks випустили колекцію-присвяту «Червоній руті» Володимира Івасюка

Подібну колекцію випускали у 2021 році на 50-річчя пісні

Український бренд JUL спільно з етнографічним візуальним щоденником Ukrainian Folks випустили колекцію, присвячену пісні Володимира Івасюка «Червона рута».

У 2021 році, до 50-річчя пісні, JUL уже випускали першу колекцію-присвяту «Червоній руті». Тоді під час роботи над сукнями команда бренда познайомилась із сестрою композитора, Оксаною Івасюк, і заручилася її підтримкою. Тепер JUL спільно з Ukrainian Folks вирішили випустити повноцінну колекцію.

«Цього разу ми вирішили не зупинятися лише на сукнях і створили більш різнобічну колекцію. Вона про різних жінок, про різні смаки, про різні вподобання. Але все це об‘єднано спільною піснею, на мою думку, найкращою про кохання. Хочеться, щоб ці речі дарували людям любов. Іноді здається, що її стало мало у світі, тому потрібно її множити», – каже авторка Ukrainian Folks Настя Івченко.

Червона рута стала основним елементом колекції. Бачення квітки інтерпретувала художниця Олександра Плавінська (ASSHA): вона зобразила її у виразному багряно-червоному кольорі в поєднанні з насиченим жовтим і чорним відтінками.

До колекції ввійшли жакет, мініспідниця, жилет, напівпрозорий лонгслів, футболка й сукні. Усередині одягу, на бірках, написані рядки з пісні: «Ти у мене єдина, тільки ти, повір». Також цього разу бренд розширив розмірну сітку, додавши розміри XL та XXL.

Колекція доступна на сайті бренда, а також у київському шоурумі за адресою вул. Мечникова, 6.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.