Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниIKEA, H&M і Zara. МЗС працює над поверненням міжнародних брендів до України

Ідеться про «всі базові бренди»

Міністерство закордонних справ України працює над тим, щоб відновити в Україні роботу міжнародних компаній, які призупинили свою діяльність у країні після початку повномасштабного російського вторгнення. Про це пише hromadske з посиланням на інтерв’ю міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

За словами Кулеби, ідеться про «всі базові бренди», зокрема IKEA, H&M і Zara.

«Що більше тут працюватиме міжнародного бізнесу, то більше впевненості в перемозі України це додаватиме, то більше люди, які живуть в Україні, можуть отримувати якісні товари, послуги і їжу. Так, це теж наша робота (робота Міністерства закордонних справ – ред.)», – заявив Кулеба. 

Він розповів, як вдалося повернути в Україну McDonald’s. Кулеба розмовляв із держсекретарем США Ентоні Блінкеном і наприкінці запитав: «Тоні, а що це за ставлення таке до нас?» – говорячи про призупинення роботи мережі ресторанів. Кулеба закликав Блінкена сприяти відновленню роботи McDonald’s.

«Присутність McDonald’s у будь-якій країні – це сигнал інвесторам, що тут можна працювати», – пояснив Кулеба, додавши, що це також допомагає забезпечити робочі місця.

Раніше стало відомо, що шведський бренд одягу H&M поступово відновить роботу більшості своїх магазинів в Україні з листопада 2023 року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.