Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниConverse і Nike створили кросівки, присвячені персонажу Віллі Вонки

Напередодні прем’єри фільму «Вонка»

Бренди Converse і Nike випустили кросівки, присвячені персонажу Віллі Вонки й усесвіту книги Роальда Даля «Чарлі та шоколадна фабрика».

У новій співпраці Converse використали моделі кросівок Chuck 70, Chuck Taylor All Star й All Star BB Trilliant CX. Їх стилізували в кольорах шоколаду, вигаданих персонажів Умпа-Лумпа й золотого квитка, який отримав Чарлі та з яким зміг відвідати фабрику Віллі Вонки.

Кросівки будуть доступні 7 грудня на сайті Converse. Вони коштуватимуть від 75 до 130 доларів. Також бренд випустить тематичні футболки, свитшоти й штани. 

Також Тімоті Шаламе, який зіграв Віллі Вонку в майбутньому мюзиклі «Вонка», спільно з Nike створили пару кросівок Nike Dunk Low, присвячену персонажу. Принт кросівок відсилає до дизайну піджака Вонки. Також вони мають три варіанти шнурівки: помаранчеву зі звичайного матеріалу, блакитну й бордову з вельвету.

Під устілками кросівок розмістили цитату Віллі Вонки: «Важливий не шоколад, а люди, з якими ви ним ділитеся».

У межах колаборації створили вісім пар кросівок, п’ять з яких розіграють у конкурсі.

Мюзикл «Вонка»

14 грудня в Україні відбудеться прем’єра фільму «Вонка» від режисера Пола Кінга («Пригоди Паддінгтона»).

Стрічка розповість про життя майбутнього власника шоколадної фабрики і його зустріч із підопічними Умпа-Лумпи. Головну роль зіграв Тімоті Шаламе. Також у стрічці знялися Г’ю Грант, Олівія Колман, Ровен Аткінсон, Саллі Гокінс і Кіген-Майкл Кі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.