Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПосуд і закуски. Netflix випустив колекцію, натхненну серіалом «Бріджертони»

Столові прибори, порцеляновий посуд і різні види меду й печива

Netflix спільно з компанією Williams Sonoma випустив обмежену колекцію посуду, напоїв і закусок, створених за мотивами американського костюмованого серіалу «Бріджертони».

До колекції, серед іншого, ввійшов восьмиденний адвент-календар із чаєм і закусками, які полюбляє героїня серіалу Леді Віслдаун. Також до колекції ввійшли серветки, столові прибори, порцеляновий посуд, скатертина, келихи, кошик для пікніка, а також офіційний посібник розваг від Бріджертонів, який налічує 40 різних рецептів.

Серед закусок колекція налічує суміш для булочок і пісочного тіста, різні види меду й тістечок, шоколадні цукерки й морозиво.

Колекція доступна на сайті Williams Sonoma.

Про що серіал «Бріджертони»

«Бріджертони» – американський історичний романтичний серіал, який створив Кріс Ван Дусен для Netflix за мотивами серії книг Джулії Квінн. Сюжет розгортається у Великій Британії епохи Регентства, навколо родини Бріджертонів, які починають своє життя у вищому суспільстві. 

У серіалі зіграли Фібі Дайневор, Джонатан Бейлі, Рут Геммелл, Реге Пейдж, Джулія Ендрюс, Поллі Вокер, Голда Рошевель, Клаудія Джессі, Люк Томпсон й інші.

Перший сезон дебютував 25 грудня 2020 року, другий – 25 березня 2022 року. У квітні 2021 року серіал продовжили на третій і четвертий сезони.

Третій сезон серіалу «Бріджертони» вийде на Netflix у 2024 році. Прем’єра перших чотирьох епізодів відбудеться 16 травня, а решти – 13 червня. Третій сезон зосередиться на стосунках Пенелопи Фезерінгтон (Нікола Кохлан) і Коліна Бріджертона (Люк Ньютон). Крім того, Пенелопі доведеться вирішити, як далі розвиватиметься її дружба з Елоїзою Бріджертон (Клаудія Джессі).

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.