Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКім Кардаш’ян стала амбасадоркою Balenciaga

У 2022 році вона «переосмислювала» роботу з модним домом через їхню скандальну рекламу з дітьми

Модний дім Balenciaga назвав Кім Кардаш’ян своєю новою офіційною амбасадоркою.

Упродовж багатьох років Кардаш’ян була моделлю на показах Balenciaga, знімалася в кампейнах, а також стала супутницею креативного директора Демни Гвасалія на Met Gala 2021 у вбранні його авторства. Кардаш’ян поповнила «сім’ю амбасадорів дому, серед яких є Ніколь Кідман, Мішель Єо, Ізабель Юппер і Кріта Амнуайдечкорна». 

Кардаш’ян прокоментувала нове призначення: «Уже кілька років поспіль дизайни Balenciaga є частиною моїх образів. Цей історичний модний дім поєднує в собі сучасність, майстерність й інноваційний підхід до дизайну під керівництвом Демни. Для мене ці довготривалі відносини побудовані на взаємній довірі й прагненні робити те, що правильно».

У 2022 році Balenciaga потрапили в скандал через рекламну кампанію, що зображала дітей, які тримають у руках плюшевих ведмедиків, одягнених у бондаж. Кім Кардаш’ян не одразу відреагувала на інцидент, але її активно закликали засудити модний дім. Згодом вона повідомила, що «переосмислює» свою співпрацю з Balenciaga на тлі скандалу.

«Як мати чотирьох дітей, я була вражена тривожними зображеннями. Безпека дітей передусім повинна забезпечуватися, і будь-які спроби нормалізувати жорстоке поводження з дітьми не повинні мати місця в нашому суспільстві. Я ціную Balenciaga за видалення кампаній і вибачення. Розмовляючи з ними, я вважаю, що вони розуміють серйозність проблеми й уживатимуть необхідні заходи, щоб це ніколи не повторилося», – заявила Кардаш’ян.

Попри заяви, вона продовжила працювати з Balenciaga. Торік у жовтні Кім розкритикували за те, що вона знялася для лукбуку модного дому.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.