Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБренд Bonds зазнав критики через участь небінарної моделі в рекламній кампанії

Команда відреагувала на обурення

Австралійський бренд спідньої білизни Bonds розкритикували за рекламну кампанію за участю небінарної моделі. 

Бренд випустив лімітовану колекцію гендерно нейтральної спідньої білизни, щоб підтримати ЛГБТК+ спільноту в Австралії. У кампанії взяли участь квір-люди, зокрема небінарна модель Майкі, які використовують займенники «вони / їх».

Утім, у соцмережах Bonds і їхню кампанію розкритикували. Деякі люди закликали бойкотувати бренд, заявляючи, що вони «вирішили обрати для реклами жіночої білизни чоловіка із займенниками «вони / їх». На офіційному сайті Bonds користувачі залишали негативні відгуки з оцінкою в одну зірочку.

Згодом бренд відреагував на ситуацію із заявою: «Нам прикро знати, що вас образила наша кампанія, це, звісно ж, не було нашим наміром. Bonds – це бренд, який пишається спадщиною відображення й репрезентації всіх австралійців. Наша кампанія Pride – це відзначення радості й духу ЛГБТК+ спільноти Австралії».

Попри обурення, бренд отримав і позитивні відгуки, зокрема за підтримку квір-спільноти країни. Один із користувачів написав: «Це причина, чому Австралія розділена. Людям подобається жити чорно-білим життям. Розплющте очі й хоч раз побачте колір».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.