Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Рухатися тільки вперед». PUMA представляє новий кампейн FOREVER.FASTER

Однією з героїв стала українська легкоатлетка Ярослава Магучіх

«Рухатися тільки вперед». PUMA представляє новий кампейн FOREVER.FASTER — Новини на Wonderzine

У 2024 році PUMA продовжує наголошувати на своєму слогані FOREVER.FASTER і поширює його значення на всю екосистему бренда. 

Своїм новим глобальним кампейном бренд нагадує, що «змінювати правила гри – особлива суперсила». 

«Коли ти швидкий, ти задаєш темп. Гра рухається повільніше, а м’яч стає більшим. FOREVER.FASTER відображає лайфстайл, що згуртовує, і надихає продовжувати рухатися тільки вперед... Саме тоді, коли інші думають, що ти не зможеш бути швидшим, ти прискорюєшся», – зазначають у PUMA.

У слогані слово FOREVER відображає історію й культуру, яка через свій досвід транслює «важливість постійного самовдосконалення й шляху до перемоги». А слово FASTER – це про новий етап розвитку спорту, коли «інновації переплітаються з модою, а швидкість з постійним рухом». 

До кампейна бренда долучилися світові спортсмени. Серед них – легкоатлети Ярослава Магучіх, Арман Дюплантіс, Карстен Вархолм, Шеріка Джексон і Фелікс Стронґ; футболісти Неймар-молодший, Крістіан Пулишич, Джек Гріліш, Антуан Грізманн, Мемфіс Депай, Кай Гаверц і Данієль Карвахаль, а також баскетболісти ЛаМело Болл і Бріанна Стюарт.

 #ForeverFaster

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.