Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниFenty й Puma випустили нові моделі кедів Creeper Phatty

Представлені в трьох кольорах

Fenty x Puma випустили нові моделі кедів Creeper Phatty. 

Колекція Earth Tone представлена трьома новими кольорами: сіро-коричневий (Taupe), туманно-зелений (Green Fog) і теплий білий (Warm White). Кеди пропонують для будь-якого віку й статі. 

Puma й Ріанна співпрацювали з Філіпою Прайс для створення яскравої кампанії, яка досліджує «мистецтво камуфляжу» й «концепцію повзучості».

Кеди в сіро-коричневому кольорі з’явилися в продажу 17 квітня. Моделі інших кольорів будуть доступні з 25 квітня на сайті Puma.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року Fenty x Puma випустили нову версію кросівок Creeper. Уперше модель випускали ще у вересні 2015-го, вона отримала звання «Взуття року» за версію FN Achievement Awards.

Кросівки мають масивну гумову підошву й замшевий верх. Їхня оновлена версія, яка отримала назву Creeper Phatty, покликана бути «більш громіздкою, сміливішою й виразнішою, ніж будь-коли».

«Ми взяли наші оригінальні Creeper і зробили їх більшими й крутішими. Це класичний силует, якого не вистачало, тому його повернення мало бути масштабним», – пояснювала Ріанна.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.