Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМодель Халіма Аден відмовилася брати участь у показах мод через релігійні переконання

Модель просили працювати без хіджабу

Американська фотомодель Халіма Аден більше не братиме участь у показах мод через релігійні переконання, розповідає The Guardian.

За словами Аден, робота на подіумі змушує її скомпрометувати власні релігійні погляди. У своєму Instagram дівчина розповідала про часи, коли її кар’єра була в самому розквіті. Однак саме в цей період вона, за власним переконанням, втратила зв’язок із тим, ким вона є. Також модель зазначила, що завжди відчувала себе в меншості.

«Я можу звинуватити себе лише в тому, що більше дбала про можливості, ніж про те, про що насправді було важливо», – написала вона в Instagram Stories.

Модель також додала, що звинувачує всю індустрію у відсутності стилістів-мусульманів. Аден зазначила, що сфера мод не гнучка й не має різноманіття. У 2019 році вона вже розповідала, що її модельна агенція просила її переглянути власні погляди щодо хіджабу. Проте вона відмовилася.

Халіма Аден набула популярності після конкурсу краси «Міс США» у 2016 році. Тоді дівчина привернула увагу Карін Ройтфельд – колишньої головної редакторки французького Harper's Bazaar. За свою модельну кар’єру Аден співпрацювала з багатьма брендами, зокрема: Max Mara, Tommy Hilfiger, Alberta Ferretti, Yeezy. Також вона стала першою моделлю в хіджабі, яка з’явилася на обкладинці Sport Illustrated.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.