Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМейсі Вільямс стала амбасадоркою H&M зі сталого розвитку

І створила віртуальні образи для відеогри Animal Crossing

H&M оголосили акторку Мейсі Вільямс глобальною амбасадоркою зі сталого розвитку. Тепер вона братиме участь в екокампаніях бренда. Про це пише Vogue.

Метою партнерства, яке триватиме до кінця 2021 року, буде зацікавити якомога більше людей і заохотити їх до перероблення та повторного використання замість того, щоб викидати речі. Акторка поділилася, що її заінтригувала мета бренда до 2030 року почати використовувати  лише екологічно чистий і перероблений текстиль під час виробництва.

«Для корпорацій важливо піти на цей крок, тож мені було цікаво. Після того, як я послухала їхні цілі та що вони планують зробити, зрозуміла, що це не просто балачки. Це щось реальне, що планують запровадити», – розповіла акторка.

Окрім підтримки екопроєктів бренда, Вільямс взяла участь у створенні колекції віртуального одягу H&M для популярної японської відеогри Animal Crossing. Відтепер користувачі можуть «переробити» віртуальний одяг, який уже мали, і створити нові костюми для героїв. Також у грі можна буде побачити віртуальний аватар Мейсі, який розробила студія Goodbye Kansas Studio.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.