Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниGucci назвали найпопулярнішим брендом сегменту люкс у мережі

Завдяки запровадженню інновацій

Gucci посів перше місце в рейтингу найпопулярніших брендів сегменту люкс в інтернеті. Про це пишуть FashionUnited з посиланням на щорічне дослідження журналу Luxe Digital.

За результатами аналізу, італійський дім моди Gucci отримав 15,2% від загального обсягу пошуку речей категорії люкс у 2020 році. Наступними йдуть Chanel і Hermes, які мають показники 11,6% і 10,2% відповідно. Натомість Louis Vuitton, Burberry та Balenciaga знизилися в рейтингу.

Для дослідження Luxe Digital аналізують понад 3 тисячі точок даних від Google, відвідуваність вебсайтів, а також охоплення в соціальних мережах. Однією з провідних характеристик для аналізу за 2020 рік журнал назвав пристосування брендів до нової економіки, поки всі сиділи вдома, екологічність, а також створення більш практичного одягу. Luxe Digital зазначили, що Gucci отримали перше місце завдяки «постійному прагненню до експериментів та інновацій онлайн», починаючи від функції примірки одягу в застосунку бренда до кампанії, де моделі позували в себе вдома під час локдауну.

ФОТО: FACEBOOK

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.